|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() התמונה באמת לא עושה איתך חסד.. וחבל..
אבל תן לנו תמונות טובות בהמשך שישקפו את המראה האמיתי. וקפוץ לבקר קצת.. חזרתי לפרדס כץ.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
"בדיאטה של 100 גרם פחמימה ופחות מזה בכל יום, עם חומרים כאלו ואחרים - 6 שבועות זה נצח. ביום התחרות נראה מי ברמה אחרת". ככה, הבעת את דעתך, ולא היית תוקפני כלפי מישהו שבסה"כ הביע דיעה. עד כאן הפינה למתנסחים מתחילים מאת אלון ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפעמים צריך להיות תוקפני כדי להפסיק את החובבנות והחוצפה שהשתלטה פה על כל חלקה טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על סמך וותק ניסיון היכרות התנסות והצלחות בתחום לא חייב דווקא וותק בפורום. לגבי לעזור זה אתה צודק אבל זה לא בפורום הזה אולי קצת בתזונה אני באמת אכנס לתרום פה ושם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() עוד תמונה....בעוד פוזה, ואותם תירוצים קבועים....
כשקובי הצלם יצלם אותי, אז תבינו כמה שהתמונות לא מחמיאות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ותודה רבה לכל המגיבים, אני לא מתרץ לגבי התמונה, פשוט הצלם שצילם אותי, אמר בעצמו, שהתמונות יצאו גרועות והגב נראה הרבה יותר טוב במציאות. בקרוב תמונות רגליים ופרונט. |
|||
![]() |
![]() |