|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אבל אחי המטרה שלך להעלות במסה, אל תקנה אבקת חלבון רגילה, אני ממליץ לך על איזה גיינר טוב, גם תוכל להנות מיחס רב וטוב של חלבון ופחמימה וגם תוכל להנות מפחמימות עם אינדקס גליקמי שיעזרו לך למילוי וחידוש מאגרי הגליקוגן בגוף, הקפצת האינסולין, אשר תגרום לירידה ברמת הקורטיזול (הורמון מפרק שריר) הגואה לאחר האימון לרדת. והובלה טובה יותר של החלבון אל תאי השריר.
גם אם תשלב סוכר ענבים לא יצא לך משתלם לקנות אבקת חלבון אם אתה רוצה חוות דעת שלי על גיינר טוב בשבילך אז בכיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני כרגע מסיים באקט של גיינר שמסתבר שהוא יעיל במה שהוא עושה אבל גרוע באותה מידה כי גיליתי שיש בו 17 גרם שומן רווי שזה על הפנים. אני אראה מתי שאסיים את הבאקט הזה, באיזה משקל אני וכמה אחוז שומן וכך אדע אם לקחת עוד גיינר יעיל או פשוט להביא אבקת חלבון.
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
|
![]() |
![]() |