|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אבקת חלבון אני הייתי הולך על גיינר כל שהוא בגלל שאתה רזה אבקת חלבון היא בעלת ערך קלורי נמוך ולא יעיל בשבילך... תחפש באתר גיינרים ותמצא הייתי הולך על סריוס מאס זה הכי שכיח.
אגב גיינר שאני צרכתי פעם הכיל בכל מנת הגשה: 50 גרם פחמימה 25 חלבון ו1 גרם קריאטין
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב עד עכשיו לא קיבלתי את האבקות מהמאמן וחלטתי להזמין לבד רק שממש אין לי מושג בזה אז...
אני ישמח אם תמליצו לי על שילוב כלשהו של אבקת חלבון (לפי מה שהבנתי שתעזור לעלות במשקל ובנפח) וקריאטין שעוזר גם לנפח וגם לתוספת כוח.. כמו שאמרתי הגובה שלי הוא 1.70 שוקל 54-55 חילוף חומרים ממש ממש מהיר ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע. המאמן שלי המליץ לי על שילוב הזה http://www.:):):):):):):):):):):):):)/ProductPage.asp?PID=1137&CatID=# כנראה, כי הוא אמר לי אבקת חלבון וקריאטין של מטריקס... אחרי שקראתי פה הבנתי שיש חברות הרבה יותר מומלצות, קראתי גם משהו על קריאטין אקסטרים וכו, בכל מקרה מחכה לתשובתכם על איזה שילוב או אבקות הכי כדאי לי ומה יעזור לי הכי הרבה להשיג את המטרה שלי לעלות במשקל בצורה יפה לא של שומנים... חח והכי חשוב שחכתי, שיהיו טעימות ![]() נערך לאחרונה על ידי e-d-a, 18-07-08 בשעה 17:47. |
![]() |
![]() |