|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ניראה מישו מאיזור חדרה ברכבת?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סעמק דפקו את על היום הראשון של הלימודים אבל בכל זאת זה חמישי בטח יעשו לנו גשר בשישבת גם אם לא בעזרת השם נגיע לשם...
יש מישהו שבא מאזור ירושלים ויכול לקחת איתו אחד אולי ? דרך אגב pro xxl אתה תורם הרבה באמת אבל זה כבר דפוק שאתה מגיב בפייק ניק תגיד מי אתה....אתה לא איזה ילד קטן אני לא מבין כאילו מה הקטע בלצאת עם כל האמירות שלך והכל שבעצם אף אחד (כמעט) לא יודע מי אתה. לא לעניין אחי באמת... בטוח שאתה בחור טוב וגם לא פראייר אז אני לא מבין את הסיבה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר לזהות שלי?חחח זה לא ממש ישנה משהו אם תידע ואם לא,מה שכן אתה תיראה בסוף ואתה תידע בסוף גם מי אלו המשתמשים החדשים שנכנסו לתרום ולכתוב כאן בזמן האחרון ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |