|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו מה ניגרי נראה לך שאני ילד בן 12 שאתמול נרשם לחדר כושר? עברתי הרבה קורסים וסמינרים בחיים שלי תאמין לי שאני האחרון שצריך לצטט הודעות שלו ולהגיב לי בהודעות עוקצניות "בומבלה וווליאום כינרת"? ההודעה באמת לא היית במקום דרך אגב ראיתי אותך בסמינר של בראנץ ווארן עם אתה כול כך אוהב את התחום הזה היית יכול להשקיע קצת יותר (עם כול ההודעות הרעל שלך לתחום אני בטוח שהיית יכול להתאמץ טיפה יותר לא?) ולהגיע בזמן ולא שעה וחצי לפני סיום הסמינר לעומתך יש פה אנשים שקמו ב5 בבוקר כדי להגיע לוינגייט על השנייה (8 ורבע)ולתת כבוד לבם אדם שעשה את כול הדרך מטקסס לפה. אז בוא נחשוב עוד פעם למי צריך להגיד בומבמלה ולמי צריך לענות ברצינות. יום טוב
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ודרך אגב..הגעתי רבע שעה אחרי שהקורס התחיל אין לי מושג על מה אתה מדבר. פעם הייתה בן אדם גבר כניראה שינו אותך קצת אתה יודע כבר על מה אני מדבר והיציאה הזאת שלך לא במקום ואני אסביר לך בהזדמנות גם למה חחח נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL, 08-07-08 בשעה 10:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההודעה היית מופנת לניגרי ציטטתי אותך כי ההודעה שלך הייתה מאין המשח להודעה של ניגרי ההודעה שלי לא הופנת אלייך אני לא מכיר אותך ולא ידעתי שהיית בכלל בסמינר אז בטח ובטח שאני לא ידע מתי באת ![]() מההודעה שלך נשמע אנחנו "די" מכירים?אני השתנתי? תסביר לי בהזדמנות? אתה יכול לפרט קצת?
![]() |