|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל לי באופן אישי חבל - וכנראה שזה מגיע ממקום של באמת משהו שפגע בך. מקווה שזה לא היה הבאן שחטפת כאן לכמה שעות, לא רואה איך זה עשה נזק נוראי. בכל אופן העובדה שיצאת בכזו הצהרה גורפת, אומרת שאתה כן מחפש לפתוח את הלב (כי אנשים שעוזבים מפאת חוסר זמן פשוט... מגיבים פחות ופחות עם הזמן).
מה שיותר חבל לי, זה אלפי שמוזמן להגיב כאן - או באופן אישי e_black_curtain@hotmail.com (מסנג'ר ומייל). באמת נכס מבחינת הידע והסבלנות... וזה ממש טרגי לפורום שאתה עוזב.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
גיל, אני מקווה שההרגשה שלך תשתנה - סה"כ תנסה לזכור למה באת לפורום הזה, רמז - ![]() ותזכור שיש כאן הרבה שעוד יכולת להועיל לך בנושא הנ"ל. מקסימום קצת פחות תתעסק בדיבורים הכללי ובעצומות המלהיבות האלו ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר, אני לא חושב שכדי לפתוח את הנושא הזה בפומבי.. יש סיבה טובה מאוד מאוד לכך, וזה באמת לא בגלל איזה משתמש מהפורום, אלה מחוץ.. אז אני לא רואה עוד סיבה להגיב כאן, כי כבר ממש התאכזבתי. ד'ק תאמין לי שזה לא בגלל הבאן או משהו כזה, בכלל לא. איך אומרים ?... במשך החיים, האדם משחק הרבה תפקידים. כולנו מתחבאים מאוחרי מסכה!
![]() נערך לאחרונה על ידי gil-Nissim, 05-07-08 בשעה 22:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה, כפי שאתה רואה אין כבר מה לעשות בפורום כל כך.. וגם בגלל כמה סיבות שלא נפרט אותם כאן,ועכשיו .. שבוע טוב !
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כפי שהדוקטור אמר וצדק,אתה לא סתם מודיע על "פרישה" שכן אתה רוצה איזשהו פידבק מחברי הפורום,ובצדק.אם יש לך טענות והערות תכתוב אותם פה בצורה מכובדת וראויה ותקבל את מיטב תשומת הלב המגיע לך,אם לא באמת ישתנה דבר אז זה יהיה הזמן הנכון להניח את הפורום בצד
|
![]() |
![]() |