|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעלה תמונות עוד שנה, נו.. בחייך
#2 |
Banned
|
![]() תפציץ ברגליים.
אחלה צורה v |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
התיכנון שלי בינתיים הוא לתת דגש מאוד מאוד חזק במסה, אני עולה מאוד נקי, עליתי בחודשיים 10 קילוגרם והאחוז שומן לא גדל, אני רוצה לתת במאסה עוד 10 חודשים ואז לעשות חיטוב חזק (לא סייקל פחמימות כי זה סיוט) אני יעשה חיטוב אומנם אבל לא ממש דל בפחמימות כמו psmf וud2, אני רוצה להגיע למסת שריר מאוד גבוה ואם אני יראה שהאחוז שומן יהיה גבוה ויהיה חיטוב לא הכי קל אני אקנה אפדרין קלן ויעשה סייקל חמוד בשביל הקיץ, כמו כן אני רוצה לתת במסה דגש לארבע ראשי, ארמטסרינג, הרחב גבי וחזה.! ותודה רבה אחי התגובות שלך באמת מחדירות בי מוטיבציה ואני מאוד רוצה לראות תמונות שלך אחי, ולראות את ההיתקדמות שלך מהתמונות של אז! בהצלחה בהמשך שיהיה לשנינו נו דיי אחי אתה כל אשכול נטפל אלי ומציק לי מה יהיה גבר, אולי זה מאהבה לו יודע אחי רוצה אייסיקיו ונמשיך את זה שם בכיף אין לי שום בעיה נערך לאחרונה על ידי שייקה, 05-07-08 בשעה 23:05. |
|
![]() |