|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אוקי חברים, גיליתי ששתי שמות המשתמשים, "Small dick" ן-SMOOKER , מופעלים על אותה כתובת ונרשמו עם פרטים זהים. זה משתמש כפול. לא רק זה אלה אותו גאון שמפעיל אותם הוא חבר מהפורום ומשתמש באותו IP שלהם ונירשם אפילו באותו תאריך לידה ואימייל שלהם. ממש גאון. אני לא אחשוף אותו כיון שאני בן אדם הוגן ובוגר, אני רק אגיד לאותו בן אדם שלא היה קשה לעלות עליו,ושיתבגר. פעם הבאה על כזה תעלול אתה מושהה לצמיתות.
צינזרתי את השם משתמש המקורי שלו כדי לא לעשות לו בושות בפורום, לא יודע למה האמת, כניראה שעובר עלי יום טוב היום. בכל אופן בחור, ראה את זה כאזהרה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אם הבחור הערבי שפתח אתמול פוסט בדיבורים כללי ? הוא גם מזוייף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נו מה ניראה לך, תשתמש קצת בשכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
*עם.. יש לי רעיון ותגידו לי מה דעתכם....אם נגיד משהו יקנה את הטירה ויהפוך אותה למועדון....יש לה בטח כמה אולמות גדולים..שלא נאמר ענקיים...להפוך מקום כזה למועדון עם כמה סוגים שונים של מוזיקה במקומות שונים בטירה +כל מיני אופציות אחרות ![]() מבחינת שימור אתרים היסטוריים...לא כל כך עובד אבל אפשר נגיד להשקיע באבטחה וסדר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() מה אתה צוחק? למה להפוך אתר היסטורי למועדון???!!?
זה הדבר שמביא את הכל התיירים בעולם לטרנסילואניה! הם אומרים שכל התיירים באים בשביל לראות את הטירה של דרקולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות איזה קזינו או משהו כזה בחלק שיש בו חדרים.... הכל באווירה של "דרקולה"...וווואיי איך אתה יכול להגיד שדבר כזה לא יצליח... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() אנשים שבאים לראות אתר היסטורי לא באים בשביל לראות שם דיסקוטק או בר, אתה מפספס את כל הנקודה של שימור אתרים היסטוריים.
גם באושוויץ אם היו פותחים בר הרבה אנשים היו באים אז מה? אתר היסטורי זה אתר שצריך לשמר אותה בצורה הכי טובה שאפשר וכמה שפחות לקלקל אותו באמצעים מודרניים שלא קשורים לתקופה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |