|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמתי לב לעוד משהו , כרגע לא ניתן או שזה רק אצלי , לכתוב תגובה מהירה , ולמה בדיוק נמחקו ההודעות של השבועיים האחרונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לך כפתור בצד הכי שמאלי איפה שהעריכה, ציטוט וכו', אתה לוחץ עליו ורק אז יכול להגיב.
אפשר גם לוותר על הפעולה הזאת - תלוי מה נוח לכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ותר, זה רק מפריע... בתור אחד שגולש הרבה זמן בקארס פורום ובישראלבודי תמיד שנאתי להגיב שמה ככה שאין את זה זה הרבה יותר נוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היי ArschGesicht כמעט ששלוש שבועות שלא גלשת בפורום! לפחות הגעת לחדר הכושר? הקפדת על התזונה שלך? בכל מקרה, טוב לראות אותך בחזרה! תרגיש חופשי לעדכם אותנו אם תזדקק למשהו, צוות ישראלבודי,
מה עם הפסקה החופרת הזאת? אני באמת אצטרך לראות את זה כל פעם כשאני נכנס - זה תופס חצי מסך ![]() ומה הקטע של התגובה המהירה "אנא לחץ על אחד מכפתורי התגובה המהירה בלהבלהבלה" לחצתי שם על הכל ולא הצלחתי לעשות תגובה מהירה היה יותר נוח העיצוב הקודם
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נחכה שכולם יבואו לפורום עוד שבועיים ונפעיל אותה שוב הפעם לא על מצב נודניק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באנה החלון של "התאות הנהלת הפורום" מציק אחושרמוטה..
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אכפת לך אולי לעשות דבר קצת קצת הגיוני ולפתוח דיון על כל השינווים וקצת הסברים כמו איך נותנים תגובה מהירה ולמה החתימה שלי היא מלפני שבועיים וגם למה יש את התראות הנהלת הפורום הזה שכואב בעיינים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() לפי מה הדירוגים הולכים?
הודעות ? פז"מ? |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תגידו, מה אתם צוחקים עליי? מה זה פלטינה, יהלום? אנחנו בגן חובה? ובכלל מה הקטע עם המוניטין? זה נחמד, תחזירו את זה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() מנסה להתרגל.....:o |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני שם סמל בצד?