|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל מתאמן שואל את עצמו את השאלה,התשובה היא פשוטה וחד משמעית
!!! לא מתאמן רגיל בחדר כושר לא יזכה לקבל ליווי רפואי כמו ספורטאי מקצועי מתאמן רגיל לא צריך להשתמש בסטרואידים כדי לשפר יכולת מתאמן רגיל שיחליט על דעת עצמו וללא ליווי רפואי לקחת סטרואידים יהנה בהתחלה מהדברים הטובים,אבל בטווח הארוך הנזק הגופני שהוא יגרום לעצמו גדול מהרווח לסיכום,הצמדו לתוספים טבעיים,אל תלכו שולל אחרי כל אלה שיגידו לכם "זה חומר חלש" "קח את זה לתקופה קצרה" הם פשוט מטעים אותכם,הדברים האלה יכולים לגרום .למוות ומוגבלות קרדיט ל ___ http://www.geocities.com/anabol2000us/Anabolic.html
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני לא באמת הולך להתחיל עם פרופוגנדה סטרואידית ,אבל אתה ילד מושפע רצח.
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אתה לא יכול לרדת עלי
ולהתחמק , אולי תשנה את דעתי פרט נמק והסבר .. אני אישית חושב שכל עוד אין לך מטרות מקצועיות בתחום , הסיכון לא שווה את זה לא מבין מה מושפע מזה ? מה ? כל אחד שדעותיו לא תאומות את דעותיך הוא מושפע ?
![]() |
#4 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הבעיה בתפיסה המודרנית היא שעשו מסטרואידים השטן תעשה קצת מחקר עצמאי ואתה תבין ששימוש בסטרואידים הוא הרבה יותר בטוח ממה שאתה חושב ,אבל פה אני אסיים את הדיון הזה כי אין מקום לשיחות חומרים בפורום ,אם תרצה ננהל את השיחה הזאת בצורה פרטית יותר.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אין לי בעיה
לדבר על זה באופן פרטי זה דווקא נושא שמאד מעניין אותי ואני ישמח אם תתן לי יותר מידע אולי התפיסה שלי לא נכונה ואולי אני פשוט בור ועם הספר ![]()
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שזה דבר בריא, יש לזה מלא תופעות לוואי.. לכל דבר יש יתרון, וחיסרון.
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
יש סייקלים קלאסים, שבהם הסיכוי שמשהו יצא מכלל שליטה הוא אפסי.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חזק אחי סוף
![]() |
#11 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
מישו שמתאמן 3-4 שנים כבר מגיע למצב שהוא תקוע שהוא לא עולה יותר מ200 גרם בחודש, זה מבאס ומוריד מוטיבציה.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנל לגבי עישון אלכוהול או נהיגה על הכביש. חומרים הם חלק מהספורט ורוב הנזקים נגרמים בגלל חומרים לא טובים או שימוש לא נכון. מה שכן, אדם צריך להיות אחראי, בוגר ולעשות שיעורי בית לפני שהוא נכנס לזה. אבל מי שהופך סטרואידים לאיזה שטן גדול, חוטא למטרה ולא מבין את הספורט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא נכון להגיד שסטרואידים זה שטן כי זה ממש לא אנשים מסתכלים על חבר'ה שמריצים סייקלים כבדים בלי הפסקה ובלי ביקורת ובסוף מתים ולומדים מיזה ,
אף אחד לא מסתכל על החבר'ה הנורמלים שדרך אגב מספרם הרבה יותר גדול ממפתחי גוף , אני אישית מכיר המון אנשים שלוקחים חומרים סתם בשביל להיות גדולים ומרשימים בלי כוונה להתחרות... אבל כמו שלא נכון להגיד שחומרים זה השטן , לא נכון להגיד שזה לא מזיק , six pack אמר שיש סייקלים עדינים שאין מצב שיקרה משהו וזה לא נכון תמיד משהו יכול לקרות ותמיד משהו יכול לצוץ אי אפשר לדעת איך הגוף מגיב לדברים אף פעם |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך במיליון אחוז. מפני שהידע המדעי בנושא הוא מוגבל ומחקרים שנעשו לא מספקים פרספקטיבה מספיק רצינית שאנחנו אולי נקבל רק בעוד 40 או 50 שנה. הבדל עצום בין פסיכי שנותן גשרים וסייקל אחרי סייקל לבין בחור רציני שרוצה להתקדם בספורט ומריץ סייקל מאסה וסייקל חיטוב בשנה עם פי סי טי אחראי. זה שמיים וארץ מבחינת הבדל ברמת הסיכון. |
|
![]() |
![]() |