|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימונים: ABC:
תוכנית זו תחולק בוקר וערב, חלוקת ABC. אימון A - חזה +יד אחורית בוקר - חזה: לחיצת חזה עם מוט 4X8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4X10 פרפר משקולות 4X8 דאמבלים - 4X6 פרפר מכונה - 3X12 מקבילים עם תוספת משקל- 3X10 מכונה 2X6 לילה - יד אחורית: לחיצה צרפתית 4X8 לחיצה - 4X6 דחיקה עם מוט ישר בכבל- 4X10 מוט V בכבל - 4X8 דחיקה עם מוט ישר - 2X12 B - גב + יד קדמית בוקר - גב: דדליפט - 4X10 פולי עליון באחיזה רחבה - 4X8 פולי תחתון (צר) - 4X6 חתירה : 4X10 בנט אובר - 3X12 מתח רחב עם משקל - 3X10 תרגיל נוסף 3X6 ערב - יד קדמית: מוט דאבליו - 3X8 מוט ישר - 4X10 כפיפות מרפק בעמידה על משוקלות - 4X8 כפיפת מרפק יד אחת על הברך - 3X6 פטישים - 3X12 מכונה - 3X10 כבל 4X8 C- רגליים +כתפיים: בוקר כתפיים: לחיצת כתפים מוט ישר - 5X8 לחיצת כתפיים דאמבלים - 4X10 הנפת דאמבלים לצדדים - 5X6 הנפה לפנים 3X10 ערב- רגליים: סקוואט - 6X8 לג פרס - 5X10 מכונה - 5X12 מכונה 5X10 ולסיום: ![]() תמונה יצאה חלשה ביותר והיד נראית קטנה ביותר יחסית לגודלה האמיתי, זאת מכיוון שהיא צולמה ממצלמת אינטרנט ב2שקל 90. אל תתיחחסו לדף זה סתם כי רציתי להוכיח משהו למישהו. סיפור ארוך. הצעות לשיפור? ד"א , אני לא תקוע על התרגילים האלה , מדי פעם אני משנה.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה לא רושם מה ההיקף שלך ושאתה לא על חומרים ? אה ? מה קרה ?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע התוכנית סבבה פשוט יש המון סטים 20 סטים לחזה זה פשוט מטורף ולא אפרטיבי וגם לא הייתי ממליץ לעבוד בוקר וערב עדיף לעבוד באימון אחד. ודרך אגב היד שלך מצויינת ואפשר גם לראות חזה בנוי טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף איזה תרגיל ליד קדמית ואתה מסודר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה ארוך מדי לאימון אחד ביום.
אני מנצל את זה שאני לא הולך לבצפר והמכון קרוב לעשות 2 אימונים ביום.
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כמה סטים תהיה בריא
אבל עם זה עובד אלייך יפה לך לפי דעתי מוגזם