|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כשחפצים קטנים יוצרים צל גדול סימן שהשמש שוקעת
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצור היתה בגרות קלה ברמות , אבל עם קאטצ'ים מעצבנים כאלה. למשל בשאלה 4 סעיף ג' ( אומרים שהכדור פגע ברצפה , ושאלו מה הגובה שהוא יעלה אליו) והתשובה היא שהגובה הוא 0.8! לא 1.25 כמו מה שכל השכבה שלי .. חח רק איזה 2-3 כתבו 0.8... ודרך אגב אם רוב המבחנים בארץ יהיו עם טעות בשאלה הזאת, יש מצב שמוותרים על השאלה הזאת =) בוא נקווה שכל הארץ טפשים :):):):) עשיתי את 1 4 ו5 1 ו4 הלך לי בן :):):):) (חוץ מסעיף ג' ב4 שזה מה שאמרתי ) אז נגיד -מינוס 5 ו5 הלך לי על הפנים חשבתי שזאת תהיה שאלה קלה ולא... בשאלה 5 סעיף ב' טעיתי כבר מינוס 5, ובסעיפים ג' וד' צדקתי חלקית... חישבתי את הK שלהם ביחד ואת ההתכווצות המקסימלית ביחד, וצריך בנפרד.. אני חושב שירדו לי 10 נקודות =\ קיצור אני מקבל ככה 80... לא משהו =\, אבל בקטנה יהיה טוב שנה הבאה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצלינו כולם צדקו בזה, הטעות שלכם היא שאפילו לא חובה חישוב פה. מכיוון שזאת התנגשות אלסטית לחלוטין (ולא פועלים על הגוף שום כוחות בציר X) אז כמובן שבציר Y יש שימור אנרגיה לחלוטין ולכן כל האנרגיה הקינטית חוזרת להיות אנרגית הגובה שהייתה לו בהתחלה... |
|
![]() |
![]() |