ציטוט:
פורסם במקור על ידי dkatorza
עשיתי יום שני שעבר טסט אצל דודי ועברתי ראשון...בפוקס...לפי מה שאני יודע כמעט כולם עוברים שני..אבל אותי הוא כיסתח כנראה
|
אשדודד בדרך כלל הרוב עוברים 2 יש לך מזל שלא נפלת על אמנון הוא טסטר טוב... שזה נוגע לטסט שני

, מה אם אלי השמן?? מכר ת'קטנועים?? הוא אמר שהוא יביא 80 סמ''ק במקום הTGB ואופנועי 33 כוחות סוס לתקנות החדשות... אה ואחי איך ניגשת יום שני שעבר משרד הרישוי היה בפגרה בחנוכה לא??
ג'וני אחי אני יודע מה זה שהנהגים הזונות האלה לא רואים דו גלגלי, ולא איכפת להם מאופנועים/קטנועים בכל הסמ''קים למינהם אני למשל עובד חודשיים במשלוחים שמתוכם הייתי קרוב לתאונה רצינית לפחות 30 פעם!! אם זה מתחיל בזה שאוטובוסים שאתה על הזין שלהם חותכים אותך נכנסים לנתיב שלך ודוחקים אותך לפינה עד כדי כך שאני כמעט מקבל מאוטובוס על 80 קמ''ש סטירה ונכנס לתוך הגלגלים האחוריים שלו, ועד מכוניות שנוסעות לך 120 בתוך העיר וכמעט מעיפים אותך לקיבינימאט, אני יודע מה זה אחי... אני יודע...צריך לעשות משהו אם הנהגי בית זונות הזה שיש בארץ עד שמישהו יכנס באיזה ילד בן 16/17 יהרוג אותו ויהרוס ת'משפחה עד שזה ישב לו על המצפון כל החיים אותו נהג לא ירגעעע.. המצב הנהגים בישראל זה בית זונות וצריך לעשות אם זה משהו!!