|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() רגע, אז אני יכול ישר להוציא לקטגוריה הכי גבוהה שזה מעל 33 כוח סוס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והנה פירוט מלא: דרגות רשיונות הרכב והנהיגה החדשים בישראל החל מ-9 בינואר 2007 יותאמו דרגות רשיונות הרכב והנהיגה בישראל לדרגות הנהוגות באירופה.התאמת דרגות רשיונות הרכב והנהיגה בישראל לתקינה האירופית תאפשר בין השאר יבוא של כלי רכב, ללא צורך בשינויים והתאמות ותרחיב את מספר המדינות בעולם, המכירות ברשיון הנהיגה הלאומי של ישראל. כמו כן היא תאפשר לקבל מידע ברור ופשוט על סוגי הרכב ודרגות הרשיון של כלי הרכב. אימוץ התקינה האירופאית תביא בנוסף לשיפור בבטיחות כלי הרכב ובתחזוקת התשתיות ואף תאפשר להוזיל את מחירי המשאיות שכן הן לא ידרשו לבצע את התאמות הנדרשות לצורך מתן אישורי יבוא. יצויין כי משרד התחבורה קבע תקופת מעבר של שנה וחצי במהלכה יוכלו הנהגים להמשיך ולנהוג בכלי הרכב שברשותם, בהתאם לרשיונות הנהיגה שהוחזקו על ידם, זאת במטרה למנוע פגיעה אפשרית בבעלי הרכב. בתום תקופת המעבר מי שהחזיק ברשיון לרכב פרטי (עד 4 טון) ורכב משא (עד 15 טון) ביום מועד כניסת התקנות לתוקפן, יורשה להמשיך ולנהוג בכלי רכב אלה בהתאם למצויין ברשיון הנהיגה, זאת על פי היתר מיוחד שינתן על ידי אגף הרישוי. רשיון נהיגהדרגות רשיון הנהיגה יותאמו לארבע קבוצות כפי שקיים במרבית מדינות אירופה:
![]() תהליך החלפת רשיונות הנהיגה עד אוגוסט 2008 הפניית מחזיקי הרשיונות לתחנות הצילום:
![]() ![]() ![]() רשיון רכבתקנות הרכב החדשות מגדירות סיווג חדש של כלי הרכב על פי הסיווג הנהוג באירופה. הסיווג נקבע לפי ייעוד הרכב (הסעת נוסעים, הסעת מטען וכד'), לפי משקל הרכב, לפי מספר המושבים לנוסעים ברכב (לתשומת לב: הנהג אינו נוסע ומושבו אינו נספר). בחידושי רשיונות החל מינואר 2007 נרשמים ברשיון הרכב: סוג הרכב - אות אנגלית וסיפרה (M1, N1 וכד') ובנוסף סוג הרכב במלים כנהוג עד כה. חלק מהגדרות סוגי הרכב תוקנו – כגון שהמלים "דו שימושי" אינן נרשמות יותר ברשיון הרכב. כמו כן נרשם ברשיון הרכב (בינתיים לאופנועים ולרכב פרטי) - סוג רשיון הנהיגה המתאים לנהיגה ברכב. הרישום לצורך מתן מידע לנוהג ברכב. סוגי הרכב החדשים:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() תודה, הבנתי, אז אני אצטרך לעשות A1 בהתחלה. וזה יגביל אותי ל-33 כוח סוס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() בינתיים זה בגדר פנטזיה האופנוע כבד, אבל יש מצב שאני יעשה רישיון.
כמה שיעורים צריך? כמה מחיר של כל שיעור בערך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
איזה מוזר זה.. פה אני יכול ליסוע על מה שבא לי ברגע שאני מוציא רישיון
![]() |
![]() |
#9 | |