|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יום שישי יצאתי עד מאוחר וככה ניכנסתי לישון עייף מת באיזה 11 בבוקר או 10 מצלצל הטלפון אז אני לא עונה מצלצל פעם פעמיים שלוש כאילו מישהו ממש לחוץ שאני יענה אמרתי קרה משהו אז אני עונה ככה כולי מסטול מהעייפות אמא שלי אומרת לי שחר אתה חייב להפסיקק עם כל החומרים האלה ראיתי עכשיו תוכנית אתה לא תישרוד עוד הרבה ילך לך הכבד תוספים סדרואידים ככה איזה חצי שעה צועקת עליי והיא אומרת לי ראיתי איזה תוכנית של הזונה הזאתת נוו וייס דנה וייס לך תיראה ערוץ 2
חחח איזה באסה עם הוייס הזאתי עכשיו אמא שלי מזיינת לי ת'שכל כל היום!
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() משהו גם מצחיק שקרה לי
אני זוכר לפני איזה חצי שנה אני בא הייתי חולה באיזה וירוס והקאתי ושילשלתי וזה וירדתי איזה 8 קילו אז אמא שלי אומרת נתנאל לא נורא גם אם תירד בעוד 10 קילו אמרתי לה אמא אם אני יורד בעוד 10 קילו אני מיתאבד חח בקטע של צחוק כזה
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בתוכנית הציגו את זה כאילו תוספים זה כמו סטרואידים
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו הייתי באילת שבוע ירדתי איזה 3 קילו רציתי למותתת אבל כניראה שהרוב היה נוזליךם והעלתי את זה טיקתק
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן בהחלט מעצבן שחבורת אדיוטים המסריחים האלה חושבים שהם יכולים להגיד כול דבר בטלווזיה כי אין להם על מה לדבר בתוכנית... אם הריטנייג של ה 5 צופים שלהם שלמזלך הרע אמא שלך היית אחת מהם
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח וואללה אמא שלך מדברת איתך יענו ככה? :):):):)
תראה לה את ארנולד שורצנגר תגיד לה אתה רוצה להראות לה משהוא בן 65 באיזה אתר, "תראי איזה גוף יש לו ואיך עד היום הוא נראה צעיר....., מה את חושבת סתם?? הוא מיסטל ת'עצמו בכל צורה אפשרית! הוא מר עולם 7 פעמים ברציפות", אח"כ תראה לה תמונה של איזה פרופ' תגיד לה, "את רואה אותו הוא חוקר על סטרואידים תסתכלי, הוא די מבוגר, יש בעיה אחת, הוא נפטר מהתקף לב בשעת עבודה והוא רק בן 50!" |
![]() |
![]() |