|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז הוא בטח בן 32-33...
אם תעלנה תמונות שלו מהזמן בו היה מתחרה (יואב, תנסה לסרוק דרך מישהו שיש לו סורק ולעלות לפורום), אני יוכל לומר אם הוא נראה עדיין טוב יחסית לאז. מה שכן אני יכול לומר שהרגליים שלו לוקות. התאומים ממש קטנים ושאר הרגליים גם נראות קטנות (מזל שלבש מכנס קצר באותו אימון שראיתי אותו)... מבחינת פלג גוף עליון יש מאסה מעולה, התרשמתי מהידיים וכתף תיכונה בעיקר, אומנם בלי הרבה פרופורציה וכמה אחוזי שומן שלדעתי מעכירים על המאסה, אבל עדיין חיה.
![]() |
#2 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() גם אז רגליו היו קטנות יחסית , אני זוכר שהוא כל כך התבאס שהוא לקח מקום שני שוב שהוא לא עלה על "הפודיום" לקח את הגביע והסתלק מיד , "בפאוז דאון " הוא כל הזמן ניסה להסתיר את קובי ממש רדף אחריו יש לי את הקלטת וידאו עדיין בבית ניתן לראות זאת בברור אני זוכר שעדר קהל המעריצים שהגיעו מרמלה לוד באר יעקוב של קובי די קורי כעסו ממש היה עוד אחד שלקח מקום שלישי גם מטבריה יובל בונן אני חושב שקראו לו , איזה נוסטלגייה אתה מזכיר לי עכשיו אחי חה חה החה
![]() ![]()