|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה בנתנייה? אני מנתנייה ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ברצוני לחזק כאן את דבריי החבר שלי אביב עומר ,
היו לי לא מעט שיחות אישיות עם אלי האנה וגם עשיתי מספר כתבות לאתר שלו . אלי הוא איש יקר וצנוע עם המון יידע ורצון טוב לעזור לכל מי שפונה אליו, מדבר עם כולם בגובה העניים , הקלאסה אצלו זה הישירות והכנות שלו בהכל . יש באלי משהו מיוחד בזה שמספיק לדבר איתו קצת ומקבלים מוטבצייה מטורפת להמשך הדרך . להכיר את אלי זה נכס עצום . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין ולא היה כמו אלי
רואים שהוא נותן את הנשמה שלו לספורט משקיע מכספו בשביל שלפחות תהיה במה בארץ שבה יוכלו אנשים להציג את עצמם אחרי שנים של עבודה קשה ! אני יבוא כנראה לא רק בגלל שאני אוהב את הספורט אלה בעיקר בגלל שאני מכבד את אלי מגיע לו כבוד גדול , ביום מן הימים כשהספורט הזה היה מוביל , נזכור לך את זה אלי כי בלעדיך לא היה פה כלום !!
![]() |
#4 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ניגרי ענק ,
אמרו לי שאלי האנה מגיע מחר לישראל (ביום שישי) אתה יודע על זה משהוא ?
![]() |
#5 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ברצוני לציין דבר נוסף חשוב ,
מאוד מתסכל שבמדינה מעוות כמו מדינת ישראל לא יודעים לתת כבוד ראוי ומגיע לספורטאי מקצועי ברמה בינלאומית . שחר פאר , ירון סמאדג"ה, אריק זאבי , יעל ארד , כולם ספורטאים מצויינים שהביאו הרבה כבוד לישראל וקיבלו המון מהמדינה אבל ועם כל הכבוד להם , ספורטאים מצויינים הם מעולם לא הביאו עדיין את המקום הראשון המכובד , ומקרקרים סביבם כמו אלו הם "שהמציאו את הגלגל " לעומת זאת אלי האנה הביא למדינת ישראל את המקום הראשון . הראשון !!!!! לא פעם ולא פעמיים , וכיצד המדינה בירכה אותו ? כיצד איגוד הספורט ציין את הישגיו של ספורטאי ברמה בינלאומית שלראשונה מביא את המקום הראשון בחו"ל ? סתם חומר למחשבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יש בעיה עם זה ,מכיוון שפיתוח גוף לא נתפס בעייני הציבור הרחב כספורט תחרותי לגיטימי,וגם שNABBA בחו"ל הוא איגוד חובבני בסופו של דבר (לא שזה מוריד מרמת ההישג של אלי,פשוט מסביר את הבעיה התפיסתית בנושא מבחינת מי שלא קשור לתחום) מבחינתנו אלי הוא ספורטאי ענק ועשה הישג מדהים ,אבל מבחינת הציבור הרחב קשה להגדיר אותו אפילו כספורטאי ,וזה משהו שאני אומר בצער רב.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בשניהם עובדים קשה מאד כדי לנצח, וזה לא משנה עם הרמת 500 קילו דדליפט או שחפפת כול יום את השיער 5 שעות בשמן עיזים. או אם שמת שתלי סיליקון או שסינטלת את הבייספס. אנשים רואים את זה בתור תחרות יופי או דוגמנות או לא משנה איך תקרא לזה. מהצד זה נראה כמו תחרות יופי לכל דבר, זה כמו שלמלכת היופי שלנו איגוד הספורט לא יציין אותה בתור משהו מיוחד.
![]() |
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() אני חושב שתהיה תחרות גדולה ומדהימה ואני חושב שאפשר לסמוך על אלי האנה כי הוא הוכיח את עצמו בשנה שעברה שעמד בכל מילה שאמר ונתן את הפרסים שהבטיח, ניהל את התחרות בצורה שקטה ומסודרת! ולא נשכח את כל צוות ההנהלה, מאמנון גאון היקר, גיא שלמון התותח ושאר הצוות.
כמו שרובכם יודעים, לקחתי אוף סיזן ארוך ולא אתחרה בשנתיים הקרובות אבל אני לא נשאר חייב, אני מכין את החברה למיס פיטנס/ מיס בקיני ועוד בחור לקטגוריית עד 82 ק"ג כך שתמיד האש אצלי בוערת! וכמובן אתמוך ואעזור לחברי אביב עומר לפני ובזמן העליה לבמה ונאחל בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אתה לא מדייק בפרטים אני מעריך אותך בתור כתב ויש לך ידע עצום בכל התחום אבל אתה לא מדייק בפרטים אלי האנה זכה במקום הראשון בתחרות בחו'ל אבל עם אבל גדול זאת היתה תחרות חובננים ולא nabba professional זה עדיין השג אבל הספורטאים שהזכרת לקחו מדליה באולמפיאדה..אריק זאבי ויעל ארד למשל..זאת אומרת בשביל ליצור השוואה בינהם אלי האנה היה צריך לקחת מקום שלישי במר אולימפיה לצורך העניין.. תאמין לי שכשספורטאי זוכה בתחרות לא מחייבת לא עושים מזה סיפור גדול..ששחר פאר לדוגמא לוקחת את אליפות סינגפור בטניס אף אחד לא עושה יותר מדיי כתבות אבל כשהיא מגיעה לחצי גמר בגראנד סלאם אז מן הסתם יעשו מזה כותרות למרות שזה היה כביכול אמור להיות הפוך לפי הדברים שלך שכשלוקחים מקום ראשון בחו'ל צריך לעשות סיפור אבל מקום 5 לא נחשב בוא נאמר..אבל לא כך הדברים ..bottom line בוא נאמר שבאופן יחסי לישראל אלי האנה עשה מעל ומעבר וגם עוד 20 שנה אף אחד לא יגיע להשגים שלו אם בכלל...אבל אם תשווה את זה לספורטאים ברמה הגבוהה הוא לא עשה כלום.. |
|
![]() |
![]() |