|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() בבית אפשר ועוד איך להתאמן ברצינות, כל עוד יש מקום והוא מאובזר כמו שצריך. אם אתה שואל אותי, שתי משקולות מתברגות זה ממש לא מספיק כדי להתפתח ממש. אני מציע לך להתחיל לחפש מוטות, פלטות לא יקרות, ספות דחיקה וכו... זה גם עניין של טעם, יש אנשים שבבית יכולים להוציא מעצם הרבה יותר ובכלל מרגישים יותר טוב, כך שאני בעד הרעיון, רק שהציוד שלך דל מאד לפי מה שאתה אומר.
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היום חדר כושר ביתי זה לא יקר בכלל!! ומאוד נוח! כמובן זה יקר אבל זול יחסית בהתחשב שזה השקעה חד פעמית....... הליכון+מכשיר ורסטילי(זה שמוכרים בערוץ הקניות)יש לו מלא תרגילים....+משקולות חופשיות והנה לך חדר כושר בסיסי אולטמטיבי.... כל זה לא יעלה יותר מ-3000 שקל---כמובן מי שרוצה להשקיע ויש לו את היכולת.... אני אישית מתאמן בחדר כושר איפה שאני גר אבל לאנשים מבוססים או אפילו ממוצעים אפשר לעשות חדר כושר בבית---כמו מערכת קולנוע ,היום אפשר לעשות הכל בבית אפילו לעבוד,,,אבל זה כבר כבר לפורום אחר peace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שני כיסאות אני מחר אותם זה יוצר ספת אימונים של דחיקה חח.
עכשיו יש לי רק 4 פלטות כל אחד 1.25 מה עוד אתם ממליצים לקנות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הליכון 1000 שקל ---והמכשיר פשוט יש לו מלא תרגילים משהו משוכלל,לא כמו של פעם,רגליים,דחיקת חזה,פרפר,פולי עליון..... זה הכל תלוי אם לבנאדם יש כסף ואם הוא מוכן להשקיע ולא בזיין שלו ללכת לחדר כושר---כי חדר כושר זה התמדה וכולם יודעים את זה שצריך משמעת חזקה ולפעמים מתעצלים ואין חשק אז מעדיפים בבית--אני אישית מעדיף חדר כושר כי יש מוזיקה יש אנשים אתה מקבל מוטיבציה אתה מראה את עצמך ויש גם מגוון גדול של אפשרויות פשוט לפי דעתי חדר כושר ביתי הולך להכנס חזק בשיווק בשנים הקרובות...
|
![]() |
![]() |