ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-12-06, 21:42   #1
Antonator1
הושעה

בבית אפשר ועוד איך להתאמן ברצינות, כל עוד יש מקום והוא מאובזר כמו שצריך. אם אתה שואל אותי, שתי משקולות מתברגות זה ממש לא מספיק כדי להתפתח ממש. אני מציע לך להתחיל לחפש מוטות, פלטות לא יקרות, ספות דחיקה וכו... זה גם עניין של טעם, יש אנשים שבבית יכולים להוציא מעצם הרבה יותר ובכלל מרגישים יותר טוב, כך שאני בעד הרעיון, רק שהציוד שלך דל מאד לפי מה שאתה אומר.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 22:21   #2
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

היום חדר כושר ביתי זה לא יקר בכלל!! ומאוד נוח! כמובן זה יקר אבל זול יחסית בהתחשב שזה השקעה חד פעמית....... הליכון+מכשיר ורסטילי(זה שמוכרים בערוץ הקניות)יש לו מלא תרגילים....+משקולות חופשיות והנה לך חדר כושר בסיסי אולטמטיבי.... כל זה לא יעלה יותר מ-3000 שקל---כמובן מי שרוצה להשקיע ויש לו את היכולת.... אני אישית מתאמן בחדר כושר איפה שאני גר אבל לאנשים מבוססים או אפילו ממוצעים אפשר לעשות חדר כושר בבית---כמו מערכת קולנוע ,היום אפשר לעשות הכל בבית אפילו לעבוד,,,אבל זה כבר כבר לפורום אחר peace
eminemfan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 22:35   #3
ohadhost
חבר פעיל

יש לי שני כיסאות אני מחר אותם זה יוצר ספת אימונים של דחיקה חח.

עכשיו יש לי רק 4 פלטות כל אחד 1.25 מה עוד אתם ממליצים לקנות ?
ohadhost מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-06, 00:44   #4
ohadhost
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
היום חדר כושר ביתי זה לא יקר בכלל!! ומאוד נוח! כמובן זה יקר אבל זול יחסית בהתחשב שזה השקעה חד פעמית....... הליכון+מכשיר ורסטילי(זה שמוכרים בערוץ הקניות)יש לו מלא תרגילים....+משקולות חופשיות והנה לך חדר כושר בסיסי אולטמטיבי.... כל זה לא יעלה יותר מ-3000 שקל---כמובן מי שרוצה להשקיע ויש לו את היכולת.... אני אישית מתאמן בחדר כושר איפה שאני גר אבל לאנשים מבוססים או אפילו ממוצעים אפשר לעשות חדר כושר בבית---כמו מערכת קולנוע ,היום אפשר לעשות הכל בבית אפילו לעבוד,,,אבל זה כבר כבר לפורום אחר peace
מה זה מכשיר מכשיר ורסטילי והליכון ניראה לי עולה יקר גבר.
ohadhost מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-12-06, 06:08   #5
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

הליכון 1000 שקל ---והמכשיר פשוט יש לו מלא תרגילים משהו משוכלל,לא כמו של פעם,רגליים,דחיקת חזה,פרפר,פולי עליון..... זה הכל תלוי אם לבנאדם יש כסף ואם הוא מוכן להשקיע ולא בזיין שלו ללכת לחדר כושר---כי חדר כושר זה התמדה וכולם יודעים את זה שצריך משמעת חזקה ולפעמים מתעצלים ואין חשק אז מעדיפים בבית--אני אישית מעדיף חדר כושר כי יש מוזיקה יש אנשים אתה מקבל מוטיבציה אתה מראה את עצמך ויש גם מגוון גדול של אפשרויות פשוט לפי דעתי חדר כושר ביתי הולך להכנס חזק בשיווק בשנים הקרובות...
eminemfan מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה