|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל ההודעה בלשון נקבה. "ועדיין רעב"- הכוונה שעדיין תחושת רעב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בתאכלס כל האחוזי שומן האלה מעוגלים
זה טוב למכירות אבל בעיקרון זה עבודה בעיניים .. מציע שתקראו את הדבר הבא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943748,00.html
__________________
There's a difference between knowing the path & walking the path |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 597
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
נו ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק? ככל שתאכל אחוז שומן נמוך יותר בגבינות תחסוך לך קלוריות שיבואו משומן ויילכו לאיבוד כביכול ובמקום זה תוכל להכניס עוד קלוריות מחלבון או פחמימה לתפריט ותישאר בהגבלה הקלורית שלך ותרוויח יותר, זה אם יש לך תפריט ואתה עוקב לפיו בכלל |
|
![]() |
![]() |