|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
צפה בתוצאות הסקר: שייק רק אחרי האימון או שייק גם לפני האימון? | |||
שייק חלבון רק אחרי האימון |
![]() ![]() ![]() ![]() |
219 | 72.04% |
שייק חלבון לפני האימון ואחרי האימון |
![]() ![]() ![]() ![]() |
85 | 27.96% |
מצביעים: 304. לא ניתן להצביע לסקר זה |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הקטע הזה נלקח מספר שנקרא chemical muscle enchanment (עוסק בהורמונים) האם ידעת שאנשים בעלי דלקות גידים ושרירים מקבלים טיפול סטרואידי ע"י קורטיזול? בוא נעשה אחד ועוד אחד, אם טסטוסטרון בונה רקמות שריר וקורטיזול מפרק רקמות שריר, אז למה בעצם שיש דלקות בשריר וקרעים אנחנו מטפלים באזור ע"י הורמון קטבולי ולא אנבולי? השאלה הזאת העסיקה אותי המון המון זמן,קיבלתי על זה תשובות בספר שאמרתי לך אתה יכול לבקש אותו מגולן. אותו דבר בקשר להורמונים האחרים אינסולין גלוקגון אתה חייב לקרוא על זה חומר ולא רק מחקרים שמגיעים למסקנות כלשהם כי מחקרים יש תמיד וכל מחקר יכול להגיע לתוצאה אחרת ככה זה בעולם המדע. קורטיקוסטרואידים לועזית: corticosteroids, adrenal cortical steroid, corticoid כל אחד מן ההורמונים הסטרואידים המיוצרים על-ידי קליפת בלוטת יותרת הכליה. קיימות שתי קבוצות עיקריות של קורטיקוסטרואידים: 1. גלוקוקורטיקואידים (לדוגמה, קורטיזון, הידרוקורטיזון), החיוניים לניצול של פחמימות, שומנים וחלבונים על-ידי הגוף ולתגובה תקינה במצבי לחץ. הגלוקוקורטיקואידים הטבעיים והסינתטיים הם נוגדי-דלקת בעלי עוצמה רבה, ומשמשים לטיפול במצבים דלקתיים. הידרוקורטיזון לועזית: hydrocortisone קורטיקוסטרואיד המיוצר ומופרש על-ידי בלוטת יותרת הכליה (אדרנל). חשוב לחילוף חומרים (מטבוליזם) של פחמימות ולתגובה תקינה של הגוף למצבי לחץ. משמש לטיפול בכשל של יותרת הכליה (מחלת אדיסון) ובמצבים דלקתיים, אלרגיים ושגרוניים, כולל דלקת מפרקים שגרונתית, דלקת המעי הגס (קוליטיס) ואקזמה. תופעות לוואי אפשריות שלו כוללות כיב עיכולי, נזק לעצמות ולשרירים, דיכוי גדילה בילדות, וסימנים של תסמונת קושינג. Hydrocortisone הידרוקורטיזון -מדף התרופות של INFOMED הידרוקורטיזון זהה מבחינה כימית להורמון קורטיזול המיוצר על ידיד בלוטות יותרת הכליה, ואחד משימושיו החשובים הוא כתחליף להורמונים הטבעיים באי ספיקה של יותרת הכליה. השימוש העיקרי שלו הוא בטיפול במיגוון של מצבים דלקתיים ואלרגיים. מ-chemical mucle enchantment ![]() ועם המסקנות שאני רושם לא לטעמך אתה לא חייב להקישב לי אני רושם מה שנלמד בקורסים מקצועים זה הכל, ומייצג עמדה של תזונאים(ספורט,קלינים).(בנושא הסוכר בזמן פעילות לא בנושא ההורמונים) |
|
![]() |
![]() |