|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() מה הבעיה לטגן עם שמן זית, שכעיקרון זה שומן מאוד איכותי, אם השמן מפריע אתה יכול להעביר ניגוב יפה ולהוציא אותו, ככה אני עושה לפחות, למרות שממש ממש ממש קצת מהשמן נספג באוכל אבל אני לא רואה בזה כדבר רע ולא בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עצם הטיגון מוריד מהאיכות של שמן הזית, אבל ניחא.
|
![]() |
![]() |