|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תוכנת הג'יפיאס באמת ניתנת להוספה במידה ומותקנת תוכנה של פרטנר על המכשיר עצמו. לשאלתך בנוגע לביטוח המכשיר מבחינה של אובדן/גניבה או נזק , כמה שיודע לי זה שמרגע שרכשת אותו בצורה פרטית דרך חנות ולא בן אדם פרטי , ישנה אחריות שתקפה לשנה מיום הרכישה , אחריות זאת כוללת נזקים טכניים בלבד! תשים לב לזה! הכוונה היא לדוגמא אם אין תצוגה או תאורת מסך , קליטה נעלמת , מבצע ריסטים וכו'...כל דבר שהוא נחשב טכני בלבד ולא אובדן או גניבה , בשביל לבטח את המכשיר למקרים הללו זה אתה צריך כבר לברר דרך אותה החנות מה ניתן לעשות בנידון. ולשאלתך האחרונה , תגיע לחנות עם הסים שלך , תבקש לשים אותו במכשיר החדש ותבדוק הכל עוד לפני שתצא משם! הכוונה היא , תתחבר לאינטרנט ותראה שבאמת אתה מצליח לבצע גלישה והמכשיר לא עושה לך בעיות מבחינה של הגדרות גלישה , עוד נתון שחשוב לדעת זה שהשירות של GPS תומך אך ורק במידה ויש לך חבילת גלישה על הקו ובגלל זה אני מציין שחשוב לבדוק את עניין הגלישה וחיבור לאינטרנט עוד בטרם יצאת מהחנות. בהצלחה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יש לי 6500 סליידר ואני מבסוט לאללה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תקלה ידועה , מעבר לזה , מכשיר מצויין מהרבה בחינות ומה שאהבתי בו זה שהוא לא פועל ע"פ מערכת הפעלה סימביאן שעושה די הרבה בעיות , אלא נוקיה התוכנה הרגילה הפשוטה והבסיסית ביותר שכולנו אהבנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרו לי שאני לא חייב לשלם לפרטנר 19 ש"ח בחודש בשביל להפעיל את הGPS, אלה להוריד תוכנת ניווט וזה יעבוד. האומנם?
![]() |