|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חזה יד קדמית סקוואט B גב כתפיים יד אחורית דדליפט כשבאימון השלישי אני לא עושה תרגיל רגליים. תכנית קומבינה כזו
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אימון רגליים זה הדבר הכי כיף באימונים.
כל סבל זה אושר, אם זה לא כואב זה לא שווה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה לך אחי? רגליים זה תענוג!!! כל חזרה זה דבש!!! זה הכי פינוק שיש...אני יכול לעשות רגליים כל יום..תנסה אולי עם מוזיקה טובה,אצלי במכון ארבל,עושה אימוני רגליים מטורפים!! הוא מרהים שם את כל החדר כושר,למסכן אין מספיק פלטות...זה מהפנט להסתכל על המשקלים שהוא עושה..אחרי שאתה רואה אותו עושה אתה רק רוצה לעשות בעצמך...אז תראה גם קצת סרטוני מוטבציה של אימוני רגליים אולי זה יעזור..מקסימום תמשיך להתמיד,בטח תלמד לאהוב את זה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() באמצע האימון תחשוב אליי.. :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() פיתוח גוף זה תחום למזוכיסטים, אנשים שמקבלים סיפוק מכאב =]
ובשבילי הכיף באימונים בכללי זה להתאמץ עד הסוף ולהוציא את כל העצבים של אותו יום (ויש הרבה עצבים בדרך כלל) על איזה כמה סטים של סקוואט עצבניים!
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פאניק נראה לי פעם ראשונה שאני לגמרי מזדהה איתך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ת'אמת אני סתם סובל באימוני רגליים, זה לא שאני מרגיש את הרגליים שורפות בצורה מיוחדת, סתם מוטש בכללי ועל סף איבוד הכרה (בימיוחד בדד ליפט).
בחזה לעומת זאת אני מרגיש שריפה בשריר וכאבי תופת, ביגלל שהאימון חזה שלי מורכב מכל מיני דרופ סטים וסופר סטים...
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי קצת וזה בכלל נשימה לא נכונה לפני הדדליפט, תקרא את הפרק ה- BREATHING בספר שעידן נתן ותנסה למצוא על זה קצת מידע באינטרנט. ממש לא כיף כשראש מסתחרר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתת לחזור להיתאמן כדי לעשות סט של סקוואט וליראות להבה בעיניים שלי
חחח זה סבל כיפי חוץ מסקוואט ותאומים אני שונה אימון רגליים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט אני שונא בדם ..לא יודע למה אפילו ..
סקוואט בחזרות נמוכות היה כיף, עד שמישהו אמר לי שאני לא עושה מושלם ומאז זה נהיה מעצבן.. ועכשיו שאני עושה אותו בחזרות גבוהות - אני בכלל רוצה להרוג מישהו.. כפיפה ופשיטה - זה תרגילים שאני מצליח לסבול, אבל גם הם ממש ממש לא כייפיים. בקיצור - גמאני שונא תרגילי רגליים .. ![]() (אבל אני בכלל לא אוהב יותר מדי תרגילים..)
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד והאימון שהוא אוהב אני אישית מת על אימון רגליים אני אוהב את הכאב הזה אתה מרגיש עד כמה הגוף שלך עובד זה פשוט כיף לדעתי זה או להיתרגל ולקבל את זה בראש טוב או שתסגור את הפה ותתאמן כמו תוקי.
אל תחשוב שאני אומר ככה אז אני לא מרים מישקלים לדעתי אני מרים בסדר |
![]() |
![]() |