|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זה הגיע עד כדי כך למצב שהורגים אחד את השני?
אתה לא תראה דוסים מזרם חב"ד למשל הורגים דוסים מהזרם המזרחי... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כדי להבין את כל הסיפור צריך להבדיל בין דת ללאום
ערבי זה לאום/ מוצא . הערבים מוצאם מחצי האי ערב ומשם הם התפשטו והתחלקו ללאומים שונים(היום יש מצרים סורים ירדנים פלשטינאים מרוקאים וכו...) איסלאם זו דת. הערבים הם אלו שהפיצו את דת האיסלאם. היו עמים שקיבלו עליהם את הדת הזו מבלי שהם יהיו ערבים (הטורקים למשל והפרסים) היו גם ערבים שבמהלך הזמן שינו את הדת שלהם לנצרות. לכן הם ערבים נוצרים. באיסלאם יש שני זרמים עיקריים(יש עוד אבל שניים עיקריים) הסונה והשיעה רוב המוסלמים בעולם הם סונים הפרסים אימצו את האסלאם השיעי הזרמים נוצרו לאחר מוחמד . היה ריב מי ירש אותו.... ולשאלה שנשאלה לגבי זה שהם מוכנים להרוג אחד את השני אז להזכירנו בנצרות גם זרם אחד היה מוכן להרוג את הזרם השני (מלחמות הדת באירופה היו עם המון קורבנות) גם אצלנו הזרמים לא אוהבים אחד את השני . יש זרמים שאפילו לא מכירים במדינת ישראל ורוצים שהיא לא תתקים מלחמות דת (ולא רק בין דתות אלא גם בין זרמים באותה דת) זה אחד מגורמי ההרג הגדולים ביותר בהיסטוריה לכן רצוי מאד לא להיות דתי פנאטי ולקבל את זה שאנשים שונים מאמינים בצורה אחרת. לא כולם צריכים להאמין כמוני. לכל אחד יש את הדרך שלו. העיקר זה להיות בן אדם סליחה על השעור הארוך |
![]() |
![]() |