|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() בלי קשר, המקומות האלה דוחים, סגריות,סמים,ערסים,שרמוטות(אם זה תל אביב תוסיפו הומואים/קוקסינלים). זה פשוט פח זבל ענק שמרכז כל שישי כל הזבל של המדינה. ועוד בנוסף לזה אלימות, טוב אני לא מתפלא, אחרי שמאחדים את כל הגורמים האלה ומביאים את הזבל שבחברה למקום אחד לא צריך להיות מופתעים שיש אלימות,מעניין שבבתי קולנוע שיש כפול אנשים לדוגמא בסינמה סיטי,אין שם אף פעם שום בעיה,וזה בגלל קהל היעד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() הכתבות די לא עושות צדק עם המצב האמיתי,כמויות האירועים גדולות הרבה יותר ממה שמדווח בד"כ אין כמעט משמרת שלי שאני לא ניתקל בדברים האלו ,סף הגירוי והתעוזה של האנשים ירד בצורה קיצונית וכך גם הגיל של ה"עוסקים" בדבר .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אני מניח שאתה יודע הכי טוב במה מדובר כי אתה זה שצריך להתמודד איתם.
מה היית מציע? לשים יותר אבטחה? או שזה לפי דעתך לא היה עוזר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() תראה, מבחינת מקרי האלימות למינהם רובם קורים מחוץ לשטח המועדון בתור או אנשים שלא הוכנסו, תכלס גם כמות גדולה יותר של מאבטחים לא תימנע מהאנשים להיתשתולל או לידקור, זה האופי הבעייתי בלאו הכי של האנשים האלה בשילוב אלכוהול ,הפיתרון הכי אפקטבי יהיה להציב נוכחות מאוד מסיבית של שוטרים , זה ירתיע, אבל זה עולה הון תועפות, בעלי המועדונים בחיים לא משלמים ולא ישלמוסכומים כאלה , העיריות גם לא ישלמו , ככה שהמצב לא הולך להישתנות ...הכי טוב לרוב החבר'ה פשוט להימנע מהבעיות האלה מראש ולא להיכנס לעימותים מיותרים אלא להיתרחק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח זה עוד כלום אני יכול לספר לכם כל כך הרבה מקרים קשים אבל שלא מדווחים כי מפחדים שיסגרו תמקום וכו
מזל שהחיים האלה מאחורי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כולם משמיצים מועדונים של מזרחית אומרים ששם כל הערסים ושם כל המכות...וואלה אתם טועים!
אני הייתי פעם יוצא מלא למועדונים של מזרחית ושמה כולם ביחד כמו אחים רוקדים עושים שמח שעולה זמר לבמה ולא משנה מי הוא אין שם שום בעיות,כל האלימות והמכות זה במועדונים הרגילים של הטראנסים והיפ הופ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שהמאבטח מישתמש קצת יותר מדי בכח כי לרוב הם סוסים אחושרמוטה ישר מאשימיםם אותו ובתיקשות אתה שומע מאבטחים פיצצו נערים שבאו לבלות שאותם נערים בעצם עבריינים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברוך השם אני יצאתי מכל החרא הזה ולא רוצה שום קשר להיזכר ![]() יאללה יום טוב גילעד ושבת שלום ![]() |
|
![]() |
![]() |