|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
קצת באיחור, אבל לטובת מי שיגיע לכאן בעתיד, הטענה שלך שגויה. 20 גרם חלבון בשר אינו כדין 20 גרם חלבון גבינה. המשקל היחסי של חלבון כלשהו לא שולל את העובדה שיש לו גם תכונות נוספות, והן שונות מחלבון לחלבון. זה כמו לטעון ש 20 מיליגרם שמן תירס זהה בהשפעותיו הפיזיולוגיות ל 20 מיליגרם של שומן כבש, או שמן מנוע, כי כולם שמנים. ההשואה שגויה לגבי חלבונים, כמו גם לגבי שומנים ופחמימות. יש בינהם סוגים שונים. הקטע כאן מסביר מדוע אין דבר כזה פחמימה, או חלבון "אוניברסליים". http://www.articles.co.il/article/69...95%D7%A0%D7%94 |
|
![]() |
![]() |