|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אחי אתה בדרך הנכונה תפסיק לפחד מעצמך.
אתה רק צריך קצת אמונה וים של כוח רצון, החיים זה סדר עדיפויות ורק אתה קובע את התוצאות של החיים שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
באשר לכוח רצון? יש ברוך השם אחרת לא הייתי מגיע לאן שהגעתי... אמונה? יש אבל עדיין לא ב-100%..... אט אט האמונה משתלטת על עצמי שאני הולך לראות את עצמי באור אחר... משום מה...אני מרגיש שונה ומשונה...נהייתי רציני ואני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע ואנשים לועגים כרגע על מה שאני אוכל אבל....מעניין לי את התחת! כמו שאמרתי.. "עם אמונה + כוח רצון ננצח " והפורום אחי נותן הרבה כוח! תודה
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) חופשי אהה...? תשמע כמו שאמרתי...הלעג אבל בא ממקום של קנאה... שאתה פתאום אוכל מסודר ולא ניגש לחדר אוכל בעבודה שלך עם החברים ... אנשים תוהים ולא מבינים מה קרה לו?... ואני נכנס עם הקופסאות של האוכל :):):):) והם מקבלים כאפה ואז כזה .."זה מה שאתה אוכל? בחיים לא הייתי שבע מזה..." וואלה...אם לא מנסים לא יודעים!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלווו עם הרצינות שנכנסתי אליה - גג 3-4 חודשים אני כבר הולך עם תחתונים בעבודה חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאסה מצטיירת לי כ"גדליה" משמעותית ואני לא כל כך רוצה להיות"גדול"!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |