|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Vsem russkim i vsem vixodcam iz CCCP pozdravlyau sdnep pobedi! ura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כבודו של היום מונח במקומו
אבל אסור לשכוח שבימים הללו רוסיה עומדת (גם אם לא בריש גלי) כספקית נשק לצפון קוריאה, סוריה ואיראן, שלא לדבר על המשחקי כח שלה מול "העולם המערבי"..
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה עם מדברים ככה...רוסיה מוכרת וארהב נותנת להם כסף לקנות את הנשק. על תשכחו שארהב היא במקום הראשון שלא נותנת לנו לפוצץ תצורה לעזה הזאת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני חשבתי ככה אחי אבל לא, לרוסיה יש טכנולוגיה פיזדטס מפותח והם מוחרים אותה כדי לממן פיתוח נשק יותר מפותח, אז אל תזלזל בנשק הרוסי
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני יודע שלרוסיה יש טכנולוגיה...אבל את הדדברים הכי טובים של רוסיה היא לא מוכרת אלה מוכרת נשק ישן שלה....ומשהו הכי חדש משאיר לעצמה קפיש ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלא תבינו לא נכון, אני מת על רוסים, הם אנשים נהדרים.. מה לעשות שרוסיה תומכת בעולם הערבי, זה פשוט משהו שקשה להתעלם ממנו.
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אפילו אם ככהאתהחוגג את יום הניצחון ללא קשר למה שהולך עכשיו... רוסיה משחקת כמו שאמרת נגד ארה"ב...היא תומכת בנו רוסיה בערבים ככהזהתמיד היה ..וגם למה לא למכור להם נשק למה מי אנחנו בישבילהם?מה שאמרתימשנע קצת דפוק וכמובן אני הייתי מעדיף שהיא לא תמכור להם נשק אבל תחשוב מה אכפת להם מאיתנו? |
|
![]() |
![]() |