|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() "אין לי ארץ אחרת
גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי. לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה." תפנימו - אין לנו ארץ אחרת!!!!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() קצת נספחת עם הקטע של יום העצמאות לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() מה נהיה?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כן כן הוא צודק שימות כל מי שרוצה להשמיד אותנו
הלאה ישראל !!! הלאה ישראל!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() The Sun אל תגיב יא חתיכת אפס.
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() ארץ ישראל,ארץ שמישראל.
אני הולך ברחוב וכול מה שאני רואה זה אנשים וואחשים שגורמים לי להתבייש שאני גר במדינה הזאת. בהתחלה אמרתי אני ילך קרבי,אבל איזה קרבי כוסרעבק??אני יסתכן בפציעות סופניות או במוות בשביל מה?"להגן על המשפחה שלי?" מצידי לקחת אותם ולהיזדיין מהמדינה הזאת.מדינה מושחתת ומגעילה. אוי ברצלונה,לא רחוק היום שאני יעבור לגור שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח יקר, אנחנו יהודים גאים!!! וכן...אנחנו צריכים להתגבר על העולם כולו!!! להתברג לכל חור אם שונאים אותנו אנחנו נראה לכולם מה זה שנאה! עברנו שואה, יציאת מצרים, מלחמות, אסונו, פיגועים, השמדות של בתי כנסת, טלאי צהוד, נאצים, פרעונים!!! למה שלא נודה: אנחנו יהודים!!! גאים!!! וכאן זה הזמן להתגאות במדינה שלנו !!! להרים את הראש למעלה - לצחוק לשמוח לברך ולהראות לכל העולם ולכל האוייבים שלנו אנחנו חיים אחרי הכל!!! וגדלים ברוך השם יום יום!!! אנחנו לא ניזהר - שהם יזהרו!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הוא צודק!! עם ישראל עבר הרבה ויש במה לשמוח שאנחנו במדינת ישראל!!!
יאללה תעוף לברצלונה , מה אתה מחכה? יותר טוב שם לא? אז תעוף אם אין לך שום דבר פה, תתחפף!! תינמק שם!! אנשי כמוך לא צריכים במדינה הזאת יש מספיק בשביל כולם אבל למי שרוצה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא מתאים לגור במדינה כזו! בטח בן גוריון מתהפך בקברו לאור דבריך.... בוש לך! בטח אתה מאלו שהשתמטו מצה"ל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבתי להביא לך תמונות מפסטיבלים מברצלונה להראות לך את נפנופי הדגלים, אם תרצה יש גם קהילה יהודית שם אם אתה תרגיש שחסר לך הבית ותרצה לנפנף דגל ישראל בברצלונה :):):):).. יענו אתה מתרבותיים, שמע, לא נעים לומר אבל גם הגרמנים נחשבו הכי תרבותיים, עזוב אני לא בא לומר לך משהוא זה סתם היה, זה מזכיר לי אחת שעבדה עם אמא שלי, כל הזמן אמרה, "ברוסיה ברוסיה" "ברוסיה ברוסיה" אפשר לחשוב מה יש ברוסיה, קור איימים שלג כל הזמן, ז תסעי לרוסיה, אמא שלי פעם שאלה אותה, למה את פה אם לא טוב לך? הריי את טסה ממילא כל שנה לרוסיה, ועוד יש לך דוקטורט, נראה לך שהיית לרוסיה תשובה, זה היית מכה מתחת לחגורה שאין קרטיסת שהיה יכול לתת טוב יותר- "סעי לרוסיה!!" לא.. היא פהה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
משתמש פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו בחתימה שלו הוא שם דגל ישראל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אין המטס של חיל האוויר היום פשוט הדהים לי ת'טוסיק!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |