|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 2 תמונות שלי שצולמו היום אחר הצהריים. איכות של פלאפון התמונות יצאו קצת מטושטשות.
אני לא רוצה להתחרות, פשוט להראות טוב בקייץ ולהנות מהבודיבילדינג. דאבל בייספס בישיבה - ![]() תמונת רגליים לא משהו עקב צלמת גרועה - ![]() בקשר לחיטוב, הייתי רוצה קצת עצות וטיפים מהמבינים שבינכם, זהו החיטוב הראשון שלי ! החלטתי לקחת את החיטוב באיזי, לא רוצה לעשות חיטוב דראסטי ומבוקר יותר מדי. כרגע אני פשוט הורדתי את חצי מכמות הפחמימות, הוספתי קצת חלבון, וגם ארובי אחרי כל אימון. האם לדעתכם שלושת המרכיבים האלו יממשו את התוצאות שלהם אני מצפה בסופו של דבר..? יש לציין שלא הייתי עוסק בכלל בפעילות אירובית בכל הזמן הזה. יש למישהו עצות בשבילי, איך לייעל את החיטוב..? האם זה בסדר להוריד את כמות הפחמימות בחצי, זה אמור לעשות את העבודה לא..? נתונים: הורדתי כבר 3 קילו בשבועיים האלה (נוזלים) כרגע אני 82 קילו על 1.76 (משקל שיא 85) יד 41/40 תלוי איך אני מודד היקף חזה 115 אני חושב, יכול להייות שאני טועה. אחוז שומן 10~. המטרה - 7-6 אחוז שומן. אשמח לכמה עצות ממכם, כאמור זהו חיטוב ראשון שלי ואין לי נסיון, כל תגובה תתקבל בברכה. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ל-6% אחוזי שומן לא תגיע ע''י "הורדת הפחמימות וקצת אירובי"
אם אתה מכוון לאחוזים האלה הייתי ממליץ לך על ה-ud2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() נראה מצויין, לא רואה סיבה להמשיך לחטב אתה חטוב כבר ככה... אחלה תמונות.
לא יכול לייעץ לך, אף פעם לא עשיתי חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תמונות נדירות!!
קודם כל נראה מעולה..אבל להתחיל חיטוב על 10% ? ^_^ חח בכל אופן בהצלחה אחי! נ.ב אסתטי ברמות מטורפות אוףףף איתך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה גבר, אהבתי את הארבע ראשי
אני חושב שאתה 8-9 אחוז שומן
![]() |
#6 |
מתחרה מקצועי - חבר על
עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() יפה מאוד. גוף תחרותי אני חושב שאתה תוכל להיתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() אתה ממש לא נראה 10%, אולי 9% או 8%...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשאול למה אתה רוצה 6-7 אחוז שומן? זה לא נמוך מידי?
סה"כ אתה נראה ממש טוב...
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חח,אתה נראה מטורף ואתה עוד רוצה לחטב?oo
אתה לא בסדר אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שאני מסתכל על תמונות כאלה אני לא יכול לתת תגובה על הבן אדם שמצולם..רק על הנוף מהדהים שנראה שם ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני רוצה להגיע למקסימום שלי, אולי כרגע אני יחסית חטוב, אבל זה לא המקסימום שלי.
ועכשיו לעניין, אין לי כוח ל ud2.... מה שכתבתי בתחילת הפוסט לא יעשה את העבודה בסופו של דבר..? תודה. עריכה: גיל ניסים איפה אתה..? אני כותב לך גם באייסי אתה לא עונה..? ![]() m0she תפנק אותי בכמה תגובות שלך בפוסט הזה בקשר לשאלות ששאלתי.. ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכל גוף בשונה אחד מהשני יש SET POINT שממנו הגוף כמעט ולא מפרק שומן במתכונת רגילה של פחות פחמימות/יותר חלבון אתה במוקדם או במאוחר תצטרך לעשות UD2 או שאר דיאטות כאלה בשביל להגיע לאחוזים כאלה...שאגב אני לא מבין למה אתה צריך כזה אחוז..אבל בכל מקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני בד"כ לא מגיב פה כמו הילדים בפורום
אבל אחי....הוצאת ממני תגובת התפעלות קשה. כל הכבוד, אתה השראה לכולנו. בקשר לשאלה שלך...במהירות באיזי ופחות מאמץ = חומרים תחליט אתה אם אתה מוכן להרעיל את הכבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא לדבר שטויות בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תבדוק מה ה Bmr שלך
תכפיל ב 1.2 תאכל 300-500 קל' פחות ממה שיצא לא נראה לי שתהיה לך בעיה להוריד אחוז או שתיים של שומן חלבון גבוהה ותשחק עם הפחמימות והשומן נראה בן :):):):), לא מבין למה אתה רוצה לחטב עוד יותר.. בעצמך אמרת שאתה לא רוצה להתחרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
כיום אני בסביבות ה 10% גם אם זה לא נראה ככה, אין לי מה להגיד סתם.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני בהחלט יכול לראות את הגוף שלך מאלכס עליו כ110 קילו,יש לך גוף קלאסי ,והתקדמת בטירוף!
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אז ככה - הייתי מציע לך להמשיך עם התוכנית חיטוב הנוכחית שלך ולראות איך אתה מתקדם, לרדת לאחוזי שומן כאלה זה דיי קשה אבל כל אחד והגוף שלו, תנסה להעצים את הפעילות האירובית ותוודא שהתזונה נכונה וטובה ותראה איך העניינים הולכים. רק התחלת חיטוב, אז קח את זה רגוע כמו שאומרים - אתה יחסית חטוב, וכמו שאמרתי תמשיך עוד שבועיים ככה ותראה מה מצבך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמו תמיד...חטוב אסטתי נורא. אין מה להוסיף חוץ מזה שאתה כבר לבד יודע שאתה נראה מצויין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |