ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-05-08, 12:52   #1
Yoggie
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyalsh7
Yoggie
הרגשתך מוטעית מיסודה אין לי כל עיניין במתחרים ובוודאי שלו להכפיש את החנות יוזמת החנות מבורכת ומטרת הביקורת היא בונה בלבד!!!!
אבל כנראה שהייתי צריך לבוא ממוקד יותר ולא לבנות על הייעוץ.
מתי נרשמתי אינו רלוונתי לנושא
קבלתי את הערותיך. השאלה היא לאיזה רמת יעוץ ומידע ציפית, החנות נותנת פגישות יעוץ מקצועיות בתשלום בצורה מסודרת עם חבר'ה שמתעסקים הרבה זמן בתחום ומכינים את המתחרים בארץ. תוכל לקרוא על זה באתר הראשי.
ייתכן שרמת הידע שלך גדולה יותר משל המוכרת בחנות, ולכן הצעתי לך להעזר בפורום על מנת לראות לאיזה שאלות לא מצאת תשובה מספקת. כדי שנוכל לשפר את חוויית הקניה שלך בעתיד חשוב לנו לדעת בדיוק במה לא יכלה לעזור לך המוכרת, לכן אשמח מאוד אם תשלח מייל.
בכל מקרה, ברוך הבא לפורום.
Yoggie מנותק  
ישן 07-05-08, 13:16   #2
eyalsh7
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
קבלתי את הערותיך. השאלה היא לאיזה רמת יעוץ ומידע ציפית, החנות נותנת פגישות יעוץ מקצועיות בתשלום בצורה מסודרת עם חבר'ה שמתעסקים הרבה זמן בתחום ומכינים את המתחרים בארץ. תוכל לקרוא על זה באתר הראשי.
ייתכן שרמת הידע שלך גדולה יותר משל המוכרת בחנות, ולכן הצעתי לך להעזר בפורום על מנת לראות לאיזה שאלות לא מצאת תשובה מספקת. כדי שנוכל לשפר את חוויית הקניה שלך בעתיד חשוב לנו לדעת בדיוק במה לא יכלה לעזור לך המוכרת, לכן אשמח מאוד אם תשלח מייל.
בכל מקרה, ברוך הבא לפורום.
תודה . אני מבקר זמן רב בפורומים גם ללא רישום
אין לי ספק שהם מקור ידע נרחב
בברכת הצלחה לאתר ולחנות
אייל
eyalsh7 מנותק  
נושא נעול