|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בכל אופן דבר עם kachok הוא בטכני ח"א, אומנם הוא באלקטרוניקה וזה לא משהו שכנראה תקבל, אבל אולי הוא יעזור לך.. ציטוט:
ציטוט:
אם נופלים מגיבוש דובדבן אין לך כ"כ מה לעשות - אתה תשובץ עפ"י המנילה. נפילה מגיבוש טיס כנ"ל. לעומת זאת אם אתה נופל במהלך הקורס גם שם זה תלוי מאוד. יש לי חבר שנפל מקורס טיס ועכשיו הוא בעוקץ. עוד אחד שנפל מקורס טיס ועכשיו הוא צלם אווירי. עוד אחד שנפל ועכשיו הוא בימ"ס. ועוד אחד שנפל [עכשיו הוא משוחרר] והוא שובץ בפיקוח טיסה. בקיצור זה פותח המון אופציות. אם אתה נופל בשלב מתקדם אז יש לך דבר שנקרא "שבוע ראיונות" - ששם אתה מתראיין להרבה יחידות עילית [יהל"ם, עוקץ, ימ"ס, פלס"ר שיריון ועוד] - במידה ואתה עובר ראיון - אשריך. במידה ולא - גדודים. בהצלחה! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה זה גדודים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה הקשר בין מג"ב לבין טיס? מה שאני אומר זה שאתה ממלא בין כה וכה מנילה. אם לא תעבור את הגיבוש טיס תשובץ לפי המנילה שמילאת. פלס"ר שיריון זה כן יחידת עילית. גדודים זה כל מה שהן לא יחטיות - יעני גולני, גבעתי, שיריון, מג"ב, נח"ל, תותחנים וכו'. בכל יחידה יש את היחטיות ויש את הגדודים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומתי הגיוס של הצנחנים? ספטמבר לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש כאלה קיבלו אחזקת מטוסים, חשמל מטוסים וכד'.. אני קיבלתי אלקטרוניקה.. זה מצביע על משהו? למדתי אלקטרוניקה בתיכון עשיתי 11 יחידות בביצפר שיש לו שם טוב מאוד בקטע הזה הייתי חתום בפרוייקט שחק (חיל האוויר - אלקטרוניקה) וביטלתי את זה.. התחלתי יג' עשיתי חודשיים ויצאתי משם הבנתי שאם אני מגיע למסוקים זה מעולה כי זה חבשנות לאללה..
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קאצ'וק שומע עבור? כוח שושנה כוח שושנה
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה,אם יש לי תעודת מדריך כושר זה מגדיל לי את הסיכוים להתקבל למדריך כושר בצבא? כי הבנתי שלבנים ממש קשה להתקבל והאם יש תפקיד בצבא של "מפעיל חדר כושר"? כלומר שמתעסק רק בחדר כושר או שהתפקיד היחידי זה מד"ס? ואיך אני מגיע להיות מדריך כושר קרבי? זה גם מיון קד"צ או שאני מתמיין בתוך היחידה כבר?
ופאניק,מאיפה כל הידע אם זכרוני אינו מטעה אותי אתה לא בדיוק מורעל על הצבא |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אז ככה שאלה שמאוד מאוד חשובה לי!!
אני עוד שבועיים מיועד להתגייס לחיל האויר ב-19 אני אחרי י"ג י"ד טכנאים הנדסאים!! אני לא רוצה ללכת לחיל האויר בשום פנים ואופן!! אני רוצה להתגייס לקרבי אך ורק העדפות זה כפיר (חטיבה 900) וגבעתי!! יש לי פרופיל 97 דרך אגב האם יש מצב כזה ואם כן מה אני צריך לעשות ואם אפשר הסבר מפורט!! חיל האויר אומר שאני מיועד אליהם לא משנה מה!! אני לא מתכוון להתפנות בחיים!! רק לקרבי מצידי שיביאו דח"ש האם יקום מצב כזה שיתנו לי בסוף ואם כן מה אני צריך לעשות כמה זמן מה אתה מציע?!?! תודה על העזרה ועל היוזמה!!!
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=P-a-n-1-c]
פלס"ר שיריון זה כן יחידת עילית. quote] בהגדרה - היחידות העיליות הן 669, שלד"ג, שייטת 13 ומטכ"ל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלושת היחידות - שלדג, שייטת 13 וסיירת מטכ"ל נקראות יחידות זרועיות והן פועלות ככח מיוחד הכפוף לזרוע שלהם (שלדג - חיל אוויר, שייטת 13 - חיל הים, סיירת מטכ"ל - חיל המודיעין)... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא הולך לנהל איתך ויכוח על זה כי אין טעם, אתה נשמע כאילו יצאת הרגע מויקפדיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() קשה להודות שטעית?
מה קשור ויקפדיה רוצה הוכחה בלי ויקפדיה? ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי, אני לא טעיתי. אני לעומת אחרים, כותב מה שאני יודע, ולא מה שאני קורא בבלייזר או בויקיפדיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוקי זה ברור לי איזה טיפש הייתי שחשבתי שהבן אדם שרשם את זה בויקפדיה יודע יותר טוב ממך...
אני הבאתי לך הוכחה לדברי. אתה יכול להוכיח את דברייך? כי גם אני יכול לכתוב, אתה יודע כדור הארץ הוא מרובע אני יודע אבא שלי אוסטרונאוט על תקשיב למה שאומרים לך באנצקלופדיות ובכל מקום אחר כי אני יודע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביי חמוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת מעניין אותי מאיפה אתה לוקח את המידע שלך. אתה יכול לגבות את דבריך? או שאתה סתם זורק מילים לאוויר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתם הורסים את הת'רד שנועד לעזור לחבר'ה למקסם את השירות שלהם בצבא. רוצה להתווכח? תפתחו נושא נוסף בשביל זה.
פאניק תודה על העזרה, אבל תן לי לענות. אני כבר רואה שיש נושאים שאתה מבין בהם, אבל תן לאנשים שעסקו בזה בצבא לענות ולא על סמך זה ש"חברים אמרו" או ניסיון שלך.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |