|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב 17ג' שומן אם אני לא טועה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נשאר ממש קצת בפנים. בכול מקרה כול האוכל שלך גם אם אתה רוצה וגם אם לא מהונדס ומלא חומרים משמרים וחומרי טעם וריח. הכמות הקטנה הזאתי של השמן לא תעשה לך שום דבר רע.
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה עוד 10~ גרם ביום של שומן רק מהטונה, שזה יוצא 90 קלוריות עכשיו נניח אתה אוכל ככה במשל חודשיים, זה 600 גרם של שומן, 5400 קלוריות, שהגיעו רק מהטונה בשמן במקום במים
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
למשל אני מראש חישבתי את התפריט שלי עם טונה בשמן, ככה שיוצא לי פשוט לאכול פחות ממקור שומן אחר. יש לי בתפריט 60 גרם טחינה, אז אם הייתי אוכל טונה במים היה לי נגיד 80 גרם טחינה. העניין הוא שלפעמים אפשר להתפשר על הקלוריות בשביל הטעם.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
ואם כל הכבוד אף אחד לא הולך להתחרות פה דיי לקחת את זה כדבר הכי חשוב בעולם אנחנו עושים את זה בשביל הכיף אז מה זה שווה אם אנחנו כל כך נגעלים מאוכל? בחיטוב אני עוד יכול להבין אבל במאסה? תיהיו בריאים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טעים לי מאוד טונה במים. לא זוכר איזה טעם יש לשמן המגעיל של הטונה בשמן. החיטוב שלי ירוץ תיק-תק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
במסה חופשי צ'יטים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היתחלתי לאכול טובה במים כי נימעס לי להתעסק עם השמן של הטונה בשמן, הטעם זה דיי שולי ( אצלי לפחות)
|
![]() |
![]() |