ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-05-08, 14:16   #1
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
זה לא נכון, לא פעם בדקו את העניין לגבי הסידן.
הכוונה היא שבחלב פחות מ5 אחוז שומן, הסידן לא נשמר במוצר ואיכותו נפגמת או נהרסת כבר בתהליך הייצור, ואין כמעט ספיגה בצריכתו.
איפה בדקו? אני רוצה לראות את המחקר
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט
נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$


ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:25   #2
helbon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 147
ברירת מחדל

כמה השומן? –וכאן הפתעה לטובה ! מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 1.5 ספיגת הסידן נפגמת במידת מה . אין הדבר אומר שיש לכם אישור מהדיאטנית לאכול גבינות מאוד שמנות. רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של סידן עם וכמות שומן וקלוריות סבירה.

-אל תיבהלו מלקטוז ומאחוזי שומן בינוניים הלקטוז או סוכר החלב, משפר גם הוא את ספיגת הסידן ממוצרי חלב. כמוהו גם השומן. מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 3 ספיגת הסידן נפגמת. אין הדבר אומר שיש לאכול גבינות שמנות אולם רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של הסידן ויחד עם זאת מספק גם כמות שומן סבירה.


אני לא יודע איפה נמצא המקור אבל מצאתי מתוך 2 מאמרים חשובים על החלב.
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:50   #3
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
כמה השומן? –וכאן הפתעה לטובה ! מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 1.5 ספיגת הסידן נפגמת במידת מה . אין הדבר אומר שיש לכם אישור מהדיאטנית לאכול גבינות מאוד שמנות. רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של סידן עם וכמות שומן וקלוריות סבירה.

-אל תיבהלו מלקטוז ומאחוזי שומן בינוניים הלקטוז או סוכר החלב, משפר גם הוא את ספיגת הסידן ממוצרי חלב. כמוהו גם השומן. מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 3 ספיגת הסידן נפגמת. אין הדבר אומר שיש לאכול גבינות שמנות אולם רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של הסידן ויחד עם זאת מספק גם כמות שומן סבירה.


אני לא יודע איפה נמצא המקור אבל מצאתי מתוך 2 מאמרים חשובים על החלב.
המאמרים שלך לא שווים כלום אם אין רפרנס.
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים