ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-05-08, 17:36   #1
helbon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 147
ברירת מחדל

מה חברה מה שטויות?? על מה אתם מתבססים כשהינכם אומרים כך?
יש כל כך הרבה מחקרים בנוגע לסרטן המעי הגס בהקשר למוצרי חלב ועור הרבה מחקרים דומים.
כל מה שרשמתי אמיתייי, אפשר להאמין ואפשר גם שלא.
אני שוב מצטט חלק מהמאמר הזה, ויהיה מעניין לקבל תשובות יותר מעמיקות חוץ מלהאמין לעצמכם!!

מאכלי חלב לא רק שלא מעלים מסת עצם אלא אף גורמים להוצאת סידן מהעצמות !
1. אחד הפקטורים שחיוניים ביותר בספיגת הסידן הוא שומן, אי לכך כל אותם מוצרי חלב דלי שומן 5% ומטה לא תורמים סידן כלל.
2. בכדי שהסידן יגיע לעצמות צריך ויטמין K שאינו נמצא בחלב אלא בעיקר בירקות ירוקים. (לא ניראה לי שיוצא לכולנו לאכול תמיד יקרות במקביל לחלב...)
החלב הוא אכן מזון עשיר מאוד, הגוף מזהה את עושר המרכיבים ולכן "מתעקש" להמשיך ולעכל את החלב (ומוצריו).

רק שלנו, בני האדם, חסרות שלוש קיבות וכמה אנזימים הדרושים לעיכול החלב.

חלב בטמפ' של 37 מעלות צלסיוס (יום חם מאוד) + חיידקים + לחות + אנזימים מחמיץ.
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 20:06   #2
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
מה חברה מה שטויות?? על מה אתם מתבססים כשהינכם אומרים כך?
יש כל כך הרבה מחקרים בנוגע לסרטן המעי הגס בהקשר למוצרי חלב ועור הרבה מחקרים דומים.
כל מה שרשמתי אמיתייי, אפשר להאמין ואפשר גם שלא.
אני שוב מצטט חלק מהמאמר הזה, ויהיה מעניין לקבל תשובות יותר מעמיקות חוץ מלהאמין לעצמכם!!

מאכלי חלב לא רק שלא מעלים מסת עצם אלא אף גורמים להוצאת סידן מהעצמות !
1. אחד הפקטורים שחיוניים ביותר בספיגת הסידן הוא שומן, אי לכך כל אותם מוצרי חלב דלי שומן 5% ומטה לא תורמים סידן כלל.
2. בכדי שהסידן יגיע לעצמות צריך ויטמין K שאינו נמצא בחלב אלא בעיקר בירקות ירוקים. (לא ניראה לי שיוצא לכולנו לאכול תמיד יקרות במקביל לחלב...)
החלב הוא אכן מזון עשיר מאוד, הגוף מזהה את עושר המרכיבים ולכן "מתעקש" להמשיך ולעכל את החלב (ומוצריו).

רק שלנו, בני האדם, חסרות שלוש קיבות וכמה אנזימים הדרושים לעיכול החלב.

חלב בטמפ' של 37 מעלות צלסיוס (יום חם מאוד) + חיידקים + לחות + אנזימים מחמיץ.
זה שטויות, חבל שאתה לא בודק את מה שאתה אומר.

1. שומן לא חיוני לספיגת סידן. זה חוסר הבנה בסיסי בפיזיולוגיה של מערכת העיכול ובכימיה פשוטה.
2. לא נכון, הבקרה על בניית העצם היא בעיקר באמצעות קלציטריאול (מטבוליט של ויטמין D), קלציטונין וPTH. צריכת חלב בגיל צעיר מפחיתה משמעותית סיכון לאוסטאופרוזיס.
3. יש לנו את כל מה שדרוש לצורך פירוק החלב. יש לנו את האנזים לקטאז שמפרק את סוכר החלב לקטוז (לאנשים עם רגישות יש רמות נמוכות של האנזים) ויש לנו פרוטאזות שמפרקות את חלבוני החלב וליפאזות שמפרקות את שומני החלב. לא צריכים בשביל זה 3 קיבות ועוד אנזימים.
4. הסיכון לסרטן הוא בשתיית חלב מלא, לא חלב דל שומן. חלב דל שומן מפחית דווקא סיכון לסרטן.

1. Eur J Clin Nutr. 1993 Sep;47(9):617-22.
Osteoporosis and bone metabolic parameters in dependence upon calcium intake through milk and milk products.
2. Am J Clin Nutr. 2003 Jan;77(1):257-65.
Milk intake during childhood and adolescence, adult bone density, and osteoporotic fractures in US women.
3. International Dairy Journal Volume 8, Issue 9, September 1998, Pages 759-764
Bone Mineral Density of Adolescents as Affected by Calcium Intake through Milk and Milk Products
4. Journal of Dairy Science Vol. 77 No. 12 3498-3505
Dairy Calcium, Bone Metabolism, and Prevention of Osteoporosis
5. Nutr Cancer. 1990;13(1-2):89-99.
Patterns of milk consumption and risk of cancer.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 20:14   #3
ophirlevi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 60
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
זה שטויות, חבל שאתה לא בודק את מה שאתה אומר.

1. שומן לא חיוני לספיגת סידן. זה חוסר הבנה בסיסי בפיזיולוגיה של מערכת העיכול ובכימיה פשוטה.
2. לא נכון, הבקרה על בניית העצם היא בעיקר באמצעות קלציטריאול (מטבוליט של ויטמין D), קלציטונין וPTH. צריכת חלב בגיל צעיר מפחיתה משמעותית סיכון לאוסטאופרוזיס.
3. יש לנו את כל מה שדרוש לצורך פירוק החלב. יש לנו את האנזים לקטאז שמפרק את סוכר החלב לקטוז (לאנשים עם רגישות יש רמות נמוכות של האנזים) ויש לנו פרוטאזות שמפרקות את חלבוני החלב וליפאזות שמפרקות את שומני החלב. לא צריכים בשביל זה 3 קיבות ועוד אנזימים.
4. הסיכון לסרטן הוא בשתיית חלב מלא, לא חלב דל שומן. חלב דל שומן מפחית דווקא סיכון לסרטן.

1. Eur J Clin Nutr. 1993 Sep;47(9):617-22.
Osteoporosis and bone metabolic parameters in dependence upon calcium intake through milk and milk products.
2. Am J Clin Nutr. 2003 Jan;77(1):257-65.
Milk intake during childhood and adolescence, adult bone density, and osteoporotic fractures in US women.
3. International Dairy Journal Volume 8, Issue 9, September 1998, Pages 759-764
Bone Mineral Density of Adolescents as Affected by Calcium Intake through Milk and Milk Products
4. Journal of Dairy Science Vol. 77 No. 12 3498-3505
Dairy Calcium, Bone Metabolism, and Prevention of Osteoporosis
5. Nutr Cancer. 1990;13(1-2):89-99.
Patterns of milk consumption and risk of cancer.

אחי, אתה טועה חלב נועד לעזים לא לבני אדם, הגוף של בני האדם לא יודע לפרק חלק מחלב פרה, והחלק הזה פוגע בנו. וגם אתה טועה שאמרתה שחלב דל שומן יותר טוב מחלב עם יותר שומן.
הכל זה שיווק של חברות החלב אתם לא מבינים,כל הפרסומות למינהם על הסידן וחלבון וכל החרטא שיש בחלב זה שטויות, אמנם יש סידן וחלבון בחלב פרה אבל גוף האדם לא יכול לקלוט חלק גדול מהם.
__________________
[
ophirlevi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 20:23   #4
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ophirlevi
אחי, אתה טועה חלב נועד לעזים לא לבני אדם, הגוף של בני האדם לא יודע לפרק חלק מחלב פרה, והחלק הזה פוגע בנו. וגם אתה טועה שאמרתה שחלב דל שומן יותר טוב מחלב עם יותר שומן.
הכל זה שיווק של חברות החלב אתם לא מבינים,כל הפרסומות למינהם על הסידן וחלבון וכל החרטא שיש בחלב זה שטויות, אמנם יש סידן וחלבון בחלב פרה אבל גוף האדם לא יכול לקלוט חלק גדול מהם.
תפתח ספר פיזיולוגיה וספר ביוכימיה, תקרא קצת ותחזור אליי.

אבי, חלב מלא זה חלב בצורתו המקורית.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 20:40   #5
אורי א.
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלאורי א.
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 452
שלח הודעה דרך ICQ אל אורי א.
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ophirlevi
אחי, אתה טועה חלב נועד לעזים לא לבני אדם, הגוף של בני האדם לא יודע לפרק חלק מחלב פרה, והחלק הזה פוגע בנו. וגם אתה טועה שאמרתה שחלב דל שומן יותר טוב מחלב עם יותר שומן.
הכל זה שיווק של חברות החלב אתם לא מבינים,כל הפרסומות למינהם על הסידן וחלבון וכל החרטא שיש בחלב זה שטויות, אמנם יש סידן וחלבון בחלב פרה אבל גוף האדם לא יכול לקלוט חלק גדול מהם.
למה אתה מתווכח עם מישהו שלמד את זה ויודע ומראה לך מחקרים, בעוד אתה רק "חושב" ככה כי אתה חושב שמישהו מנסה לדפוק אותך? (חברות החלב...?)
__________________
דברים שניתן לעשות עם החברה בליל חורף:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ***
מסכים.
במיוחד שאפשר להפליץ מתחת לפוך ואז להכניס בשושו את האף מתחת לשמיכה לראות מה עוללת שם, ואז להרים את השמיכה ולחסות את חברה שלך עד שהיא צועקת הצילו ומאיימת בברוגז.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ***
תנוחת הרודיאו זה שאתה שוכב עם חברה שלך, כשאתה מביא בא מאחוריה.
וככה באמצע האקט מתי שהיא נהנת אתה מתקרב לה לאוזן ולוחש לה "גם אחותך אוהבת את התנוחה הזאת".
ואז בזמן שהיא משתוללת אתה צריך להחזיק כמה שיותר זמן בפנים.
אורי א. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 20:16   #6
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

הספיגה של סידן מחלב ומוצריו היא הגבוהה ביותר (25%-30%) , וזאת בשל סוכר החלב המעודד ספיגת סידן.
דרך אגב, מה זאת אומרת חלב מלא?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:09   #7
helbon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 147
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
זה שטויות, חבל שאתה לא בודק את מה שאתה אומר.

1. שומן לא חיוני לספיגת סידן. זה חוסר הבנה בסיסי בפיזיולוגיה של מערכת העיכול ובכימיה פשוטה.
2. לא נכון, הבקרה על בניית העצם היא בעיקר באמצעות קלציטריאול (מטבוליט של ויטמין D), קלציטונין וPTH. צריכת חלב בגיל צעיר מפחיתה משמעותית סיכון לאוסטאופרוזיס.
3. יש לנו את כל מה שדרוש לצורך פירוק החלב. יש לנו את האנזים לקטאז שמפרק את סוכר החלב לקטוז (לאנשים עם רגישות יש רמות נמוכות של האנזים) ויש לנו פרוטאזות שמפרקות את חלבוני החלב וליפאזות שמפרקות את שומני החלב. לא צריכים בשביל זה 3 קיבות ועוד אנזימים.
4. הסיכון לסרטן הוא בשתיית חלב מלא, לא חלב דל שומן. חלב דל שומן מפחית דווקא סיכון לסרטן.

1. Eur J Clin Nutr. 1993 Sep;47(9):617-22.
Osteoporosis and bone metabolic parameters in dependence upon calcium intake through milk and milk products.
2. Am J Clin Nutr. 2003 Jan;77(1):257-65.
Milk intake during childhood and adolescence, adult bone density, and osteoporotic fractures in US women.
3. International Dairy Journal Volume 8, Issue 9, September 1998, Pages 759-764
Bone Mineral Density of Adolescents as Affected by Calcium Intake through Milk and Milk Products
4. Journal of Dairy Science Vol. 77 No. 12 3498-3505
Dairy Calcium, Bone Metabolism, and Prevention of Osteoporosis
5. Nutr Cancer. 1990;13(1-2):89-99.
Patterns of milk consumption and risk of cancer.


זה לא נכון, לא פעם בדקו את העניין לגבי הסידן.
הכוונה היא שבחלב פחות מ5 אחוז שומן, הסידן לא נשמר במוצר ואיכותו נפגמת או נהרסת כבר בתהליך הייצור, ואין כמעט ספיגה בצריכתו.
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:16   #8
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
זה לא נכון, לא פעם בדקו את העניין לגבי הסידן.
הכוונה היא שבחלב פחות מ5 אחוז שומן, הסידן לא נשמר במוצר ואיכותו נפגמת או נהרסת כבר בתהליך הייצור, ואין כמעט ספיגה בצריכתו.
איפה בדקו? אני רוצה לראות את המחקר
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט
נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$


ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:25   #9
helbon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 147
ברירת מחדל

כמה השומן? –וכאן הפתעה לטובה ! מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 1.5 ספיגת הסידן נפגמת במידת מה . אין הדבר אומר שיש לכם אישור מהדיאטנית לאכול גבינות מאוד שמנות. רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של סידן עם וכמות שומן וקלוריות סבירה.

-אל תיבהלו מלקטוז ומאחוזי שומן בינוניים הלקטוז או סוכר החלב, משפר גם הוא את ספיגת הסידן ממוצרי חלב. כמוהו גם השומן. מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 3 ספיגת הסידן נפגמת. אין הדבר אומר שיש לאכול גבינות שמנות אולם רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של הסידן ויחד עם זאת מספק גם כמות שומן סבירה.


אני לא יודע איפה נמצא המקור אבל מצאתי מתוך 2 מאמרים חשובים על החלב.
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:50   #10
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
כמה השומן? –וכאן הפתעה לטובה ! מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 1.5 ספיגת הסידן נפגמת במידת מה . אין הדבר אומר שיש לכם אישור מהדיאטנית לאכול גבינות מאוד שמנות. רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של סידן עם וכמות שומן וקלוריות סבירה.

-אל תיבהלו מלקטוז ומאחוזי שומן בינוניים הלקטוז או סוכר החלב, משפר גם הוא את ספיגת הסידן ממוצרי חלב. כמוהו גם השומן. מתברר שבמוצרי חלב המכילים אחוז שומן נמוך של 0 –% 3 ספיגת הסידן נפגמת. אין הדבר אומר שיש לאכול גבינות שמנות אולם רצוי לשמור על טווח של 3 – 5% שמאפשר ספיגה מקסימלית של הסידן ויחד עם זאת מספק גם כמות שומן סבירה.


אני לא יודע איפה נמצא המקור אבל מצאתי מתוך 2 מאמרים חשובים על החלב.
המאמרים שלך לא שווים כלום אם אין רפרנס.
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 15:56   #11
helbon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 147
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
זה שטויות, חבל שאתה לא בודק את מה שאתה אומר.
4. הסיכון לסרטן הוא בשתיית חלב מלא, לא חלב דל שומן. חלב דל שומן מפחית דווקא סיכון לסרטן.
Patterns of milk consumption and risk of cancer.
אז אני יכול להוכיח אחרת:

מחקרים: חלב מלא מגן מפני סרטן הערמונית
שני מחקרים גדולים שמתפרסמים השבוע קובעים כי עלול להיות קשר בין שתיית חלב רזה לבין סיכון-יתר להתפתחות סרטן הערמונית

שני מחקרים חדשים, שהתפרסמו בכתב-העת האמריקני לאפידמיולוגיה, בדקו את הקשר בין צריכת סידן ומוצרי חלב לבין סרטן הערמונית. במחקר הראשון ניתחו החוקרים מידע שהתקבל משאלון בענייני צריכת מזון. את השאלון מילאו 82,483 גברים שהשתתפו במחקר בשנים 2002-1993. 4,404 גברים מבין הנבדקים פיתחו סרטן בערמונית.

כאשר בדקו החוקרים את קבוצות המזון השונות שמהן ניזונו הגברים שהשתתפו במחקר, התברר כי צריכת חלב דל-שומן, או חלב ללא שומן, העלתה את הסיכון להתפתחות גידולים מקומיים, או גידולים בדרגה נמוכה (גידולים מקומיים ולא אגרסיביים) באזור הערמונית. צריכת חלב בעל שיעורי שומן רגילים הורידה את הסיכון הזה.

המחקר השני בדק הרגלי בריאות ודיאטה ב-293,888 גברים. בדומה למימצאי המחקר הראשון, צריכת חלב רזה היתה קשורה בהתפתחות סרטן ערמונית מפושט. עוד התברר, כי צריכת סידן ממוצרים שאינם מוצרי חלב (כגון שומשום, תרד, שקדים, שעועית צהובה וירוקה וסרדינים) היתה קשורה בירידה בסיכון לפתח סרטן ערמונית מקומי.
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 15:57   #12
helbon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 147
ברירת מחדל

מה תוכל להגיד עכשיו משה?
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 19:20   #13
אורי א.
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלאורי א.
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 452
שלח הודעה דרך ICQ אל אורי א.
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
מה תוכל להגיד עכשיו משה?
באמא ש'ך, חלאס.
__________________
דברים שניתן לעשות עם החברה בליל חורף:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ***
מסכים.
במיוחד שאפשר להפליץ מתחת לפוך ואז להכניס בשושו את האף מתחת לשמיכה לראות מה עוללת שם, ואז להרים את השמיכה ולחסות את חברה שלך עד שהיא צועקת הצילו ומאיימת בברוגז.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ***
תנוחת הרודיאו זה שאתה שוכב עם חברה שלך, כשאתה מביא בא מאחוריה.
וככה באמצע האקט מתי שהיא נהנת אתה מתקרב לה לאוזן ולוחש לה "גם אחותך אוהבת את התנוחה הזאת".
ואז בזמן שהיא משתוללת אתה צריך להחזיק כמה שיותר זמן בפנים.
אורי א. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 18:20   #14
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלshikoLM
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 1,900
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
אז אני יכול להוכיח אחרת:

מחקרים: חלב מלא מגן מפני סרטן הערמונית
שני מחקרים גדולים שמתפרסמים השבוע קובעים כי עלול להיות קשר בין שתיית חלב רזה לבין סיכון-יתר להתפתחות סרטן הערמונית

שני מחקרים חדשים, שהתפרסמו בכתב-העת האמריקני לאפידמיולוגיה, בדקו את הקשר בין צריכת סידן ומוצרי חלב לבין סרטן הערמונית. במחקר הראשון ניתחו החוקרים מידע שהתקבל משאלון בענייני צריכת מזון. את השאלון מילאו 82,483 גברים שהשתתפו במחקר בשנים 2002-1993. 4,404 גברים מבין הנבדקים פיתחו סרטן בערמונית.

כאשר בדקו החוקרים את קבוצות המזון השונות שמהן ניזונו הגברים שהשתתפו במחקר, התברר כי צריכת חלב דל-שומן, או חלב ללא שומן, העלתה את הסיכון להתפתחות גידולים מקומיים, או גידולים בדרגה נמוכה (גידולים מקומיים ולא אגרסיביים) באזור הערמונית. צריכת חלב בעל שיעורי שומן רגילים הורידה את הסיכון הזה.

המחקר השני בדק הרגלי בריאות ודיאטה ב-293,888 גברים. בדומה למימצאי המחקר הראשון, צריכת חלב רזה היתה קשורה בהתפתחות סרטן ערמונית מפושט. עוד התברר, כי צריכת סידן ממוצרים שאינם מוצרי חלב (כגון שומשום, תרד, שקדים, שעועית צהובה וירוקה וסרדינים) היתה קשורה בירידה בסיכון לפתח סרטן ערמונית מקומי.
זה בדיוק ההבדל בינך למשה. בעוד שמשה מציג לך את המחקרים המדוברים אתה מביא מאמר אנונימי מאתר שאמינותו מפוקפקת (מוטק'ה - נקודת מפגש למבוגרים ). מה גם שלך אין את הכלים לעמוד על טיבו של מחקר מסויים גם אם בטעות טרגית נפלת על הטקסט המלא (מתודולוגיה, סטטיסטיקה וכו').
__________________

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 19:33   #15
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי helbon
אז אני יכול להוכיח אחרת:

מחקרים: חלב מלא מגן מפני סרטן הערמונית
שני מחקרים גדולים שמתפרסמים השבוע קובעים כי עלול להיות קשר בין שתיית חלב רזה לבין סיכון-יתר להתפתחות סרטן הערמונית

שני מחקרים חדשים, שהתפרסמו בכתב-העת האמריקני לאפידמיולוגיה, בדקו את הקשר בין צריכת סידן ומוצרי חלב לבין סרטן הערמונית. במחקר הראשון ניתחו החוקרים מידע שהתקבל משאלון בענייני צריכת מזון. את השאלון מילאו 82,483 גברים שהשתתפו במחקר בשנים 2002-1993. 4,404 גברים מבין הנבדקים פיתחו סרטן בערמונית.

כאשר בדקו החוקרים את קבוצות המזון השונות שמהן ניזונו הגברים שהשתתפו במחקר, התברר כי צריכת חלב דל-שומן, או חלב ללא שומן, העלתה את הסיכון להתפתחות גידולים מקומיים, או גידולים בדרגה נמוכה (גידולים מקומיים ולא אגרסיביים) באזור הערמונית. צריכת חלב בעל שיעורי שומן רגילים הורידה את הסיכון הזה.

המחקר השני בדק הרגלי בריאות ודיאטה ב-293,888 גברים. בדומה למימצאי המחקר הראשון, צריכת חלב רזה היתה קשורה בהתפתחות סרטן ערמונית מפושט. עוד התברר, כי צריכת סידן ממוצרים שאינם מוצרי חלב (כגון שומשום, תרד, שקדים, שעועית צהובה וירוקה וסרדינים) היתה קשורה בירידה בסיכון לפתח סרטן ערמונית מקומי.
תביא את המחקר המקורי, אני הבאתי. אני מנחש שהבאת את זה מאתר כמו אנונימוס.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Avi
טוב שיש אנשים כמו משה בפורום. התחלתי באמת להאמין שצריך להתרחק מחלב. עד שראיתי את התגובה של משה, הלכתי למקורות, בדקתי, וראיתי שהוא צודק.
חלב בצורתו המקורית זאת אומרת החלב הרגיל בסופר ששמים בנס קפה,קורנפלקס, וכו'? אתם אומרים זה מעלה סיכון לסרטן?
בסופר אין חלב מלא, זה חלב דל שומן.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:23.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים