|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כן תעלה את התמונות, אני רוצה לראות עד כמה זה משמעותי הדבר הזה.
יהיה מעניין לראות את ההתקדמות.. אולי זה ישכנע כמה אנשים פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בעקרון בחיים לא הייתי מעלה, אבל עכשיו אני אחרי זה ואני דיי נקי.
אני מסיים לארגן תגובה רצינית באשכול של "הידעת" ואני אעלה.
![]() |
#23 |
|
![]() :):):):) עזוב, ויתרתי, התמונה ממש נוראית
זה קובץ מוסתר על הפלאפון שלי, לא ראיתי אותו יותר מידיי זמן, לא זכרתי את זה כזה נורא. בקיצור שכח מזה, אני לא אעלה את זה.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוגע לכתמים.. גם לי יש, הם דוהים עם הזמן (ועם שיזוף אם רוצים) וגם ניתן לקחת את המשחה רטויט (או רטין A) שעושה פילינג למשך זמן רב לעור (כמה חודשים) וזה מעלים צלקות+סימנים+כתמי שמש(אם יש). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() תודה, אני אנסה.
איפה אפשר לקנות את המשחות האלה?
![]() |
#26 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() יש לי ת'תמונות של יושימוטו...
לעלות אותם איתן? ![]() חחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אם אתה ממש שונא את החיים שלך ולא אכפת לך למות...
(איתן מתחיל עבריינות מקלדת ושולף מהשרוול את טריק ה"דוד שלי יביא עליך את כל כפר סבא")
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה,יש שני תרופות רואקוטן וקירוטן,הקירוטן עולה 120 שקל לחודש בסיבסוד של קופת חולים והרואקוטן עולה בערך 360 שקל לחודש.
איזה אתם לוקחים???הבנתי שמבחינה כימית הם זהות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי התרופה,אם אתה מפחד/דואג מהתופעות לוואי של התרופה יש לך אפשרות אחרת שהיא טיפול בלייזר כחול clearlight או Iclear משהו כזה בקיצור טיפול פוטרופי באקנה. הרבה יותר מהיר,יותר טוב ובלי אף תופעות לוואי. החסרון העיקרי שזה עדיין לא נמצא בבתי חולים ומסובסד ע"י המדינה/קופת חולים כמו בשאר העולם המפותח כל שתאלץ לעשות זאת במרפאה פרטית ואין הרבה כאלה בארץ שעושים זאת עם המכונה המיוחדת הזאת כך שהמחיר אמור להיות גבוה וכך גם הטרחה של ההגעה למקום.
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לשאלות : 1.הפרצוף שלי היה על הפנים - הרופא הגדיר את זה על סף צלקות היום אין זכר לכלום(אפשר להגדיר תרופת קסם) , מכיר עוד אנשים שהיו במצב גרוע ואחרי הכדור אין זכר לכלום(חשוב להתמיד עם הכדור ולא לעשות הפסקות של שבוע וכוי כי זה לא יעזור). 2.מינון נמוך מאוד שעלה בהדרגה(עד מ20 עד 80 מיליגרם במשהו כמו 7-8 חודשים). 3.פירוט למעלה. קיצר אחי אם המצב שלך גרוע קח תכדור אם לא תנסה דברים אחרים(למרות ש99% זה זבל שלא עזור בכלום). בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() נערך*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
*סטיגידיש*
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() :):):):) הרעיון היה לרדת על הפאנץ' העלוב של עצמי.
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 5 ימים של שימוש אני כבר שונא את התרופה הזאת,לפני שבועיים חזרתי לרוץ אחרי 8 חודשים שלא רצתי ותוך 3 אימונים כבר רצתי 40 דקות על 10 קמ"ש לאורך כל הריצה,לפני שעה יצאתי החוצה והיה קשה לי לעשות הליכה מהירה,פשוט התפרקתי תוך כדי חוץ מזה מגרד לי בפנים וכל הזמן החולצה שלי מלאה בפירורים קטנים של יובש מהפנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() בזמן השימוש אתה תקלל את הרגע שנולדת, אבל זה שווה כל רגע.
תחשוב על איך תראה בסוף, על איך שאנשים גידיו לך "בונא מה זה איפה כל החצ'קונים"(שאלו אותי והרבה) יארללה יהיה חזק איש, אני זז.
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- תימנע מספורט כמה שאפשר, לא סתם זה כתוב בעלון של התרופה ומומלץ ע"י הרופאים, לתרופה השפעה רעה על מפרקים שמופעל עליהם עומס בזמן נטילת התרופה. - תתעסק כמה שפחות בפצעים (ואם אפשר, אל תתעסק בכלל). - אל תקלף את העור היבש כי תוכל לפצוע את עצמך. - תקנה בליסטקס לשפתיים, זה עוזר מאוד נגד היובש. |
|
![]() |
![]() |