|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי פראייר לקנות גופיות כאלו יקרות
אני קניתי 4 גופיות צמודות אחושרמוטה ב100 שקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
והן באות בצבע לבן / שחור / /אפור / ירוק ליגה!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זו גופיה ליציאה ממש יפה,רק טמבל קונה מותגים יקרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה איתך...אני לא מתבייש אני בקיץ יוצא עם גופיות סבא אם צריך גם שם זין על כולם אתה שותה ורוקד מזיע ועל הזין שלי כולם!!! זה נוח ובן :):):):)!!! אתה יכול לקנות 10 גופיות ב100 ש"ח ככה יש לך 5 לאימונים ו-5 ליציאות! או סתם לשב תביית או להסתובב ביום חם!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
שתיהיה בריא תאמין לי אני לא יכול לצאת עם גופיה שעולה 7 שקל. יש חולצות צמודות יפות והכל, אבל לא גופיות סבא להסתובב ברחוב כמו האלק הוגן תיצא עם החולצות אימונים של פיטבול גים שמכסה לך את הפטמה וזהו
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גופיות יפות אני לובש סבא לאימון רק אבל מי יקנה בגד ב200 שקל אתה בטח גם מהדפוקים שקונים ג'ינס ב700 שקל של לי קופר או דיזל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אתה בטח מהחכמים שיוצאים לרחוב עם קרוקס וגופיית סבא ומכנס גלישה של שוק קרמל חוץ מזה על הזין שלי, אני בן אדם עובד, יכול להדלק על חולצה שאני רוצה ואני יקנה אותה לא משנה כמה היא תעלה הייקר אני נהנה ממנה.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() העיקר *
ארוך *
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
גם דיזל יש לי מלא אבל עזוב שום דבר כבר לא עולה עליי בנתיים. ואיפה ראיתה לי קופר ב700 שקל ? 400 בלחץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אני מבין איך אין לך כסף לסייקלים ולפינגוון אני לא לובש גופיות סבא החוצה עם קרוקס אני לובש נעלי ספורט של ניו בלאנס שורט יפה ונוח וגופיה יפה וצמודה ולא סבא ככה ש... ואם אתה קונה יקר אז אתה נטחן בטוסיק אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יושי מוטו : כה אני יודע גם זאת לא פעם רישונה שאני רואה את החולצה הזאת ראיתי פעם את רונאלדו מפרסם משו דומה וזה יושב עליו פצצה והגוף שלו זה לא משו מיוחד
![]() |