|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שאלה מטומטמת :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
__________________
knowledge is power ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה רציני שואל שאלות כזאת מטומטמת אתה לא יכול להבין בעצמך את התשובה עליה? מה הקטע הרי למה הכמות של ה"חומר" גדלה עם הבישול?ב גלל הספיחת נוזלים. אז מן הסתם אתה יכול להבין [או שלא...] שאם אתה שם חצי ילטר מים או 100 מ"ל מים הכמות תשתנה בהתאם. זה מה שנקרא שאלת שבת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ואני לא יודע כמה שוקלים מים בכוס ממוצעת. אני יכול לבשל כוסמת ב100 מ"ל והכול יספג ואני יכול לבשל בחצי ליטר והכול יספג, פשוט ב100 מ"ל לא בצורה האופטימלית ביותר. לכם אני שואל בבישול של כוסמת ממוצעת כמה בערך תשקול הכוסמת אחרי הבישול.
__________________
knowledge is power ![]() |
|
![]() |
![]() |