|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() לפני שנה+ הכרתי אחלה ילדה.. בגילי
הינו פעם ביחד לתקופה ממש קצרה וזה היה טעות זה היה על ההתחלה לא הרגשתי אליה כלום קיצור זה היה סתם דיברנו פעם ב.... למשך תקופה אחרונה עד לא מזמן שהתחלנו לדבר יותר ויותר ויותר.. ולפני שבוע בערך פגשתי אותה פה בעיר לכמה שעות והיה סבבה רצח הגעתי למצב שאני דיי מאוהב בילדה בלי שאני בקושי מכיר אותה בכלל.. כאילו מכיר וזה אבל לא ממש הרבה אתמומל קבענו לצאת.. שאלתי אותה באיזה שעה היא אמרה שהיא מתעכבת אצל אמא שלה בבית חולים ובלה בלה והיא אמרה שהיא תוכל רק ב 11 ומשהו אמרתי סבבה וזה.. התקשרתי אליה ב 11 לא עונה.. התקשרתי התקשרתי התקשרתי לא עונה לא עונה לא עונה וואלה ניהיתי כולי מבואס מזל שעוד לא התארגנתיי.. ב 4 בבוקר היא שולחת לי סמס שהיא מצטערת ובלה בלה והיא התעכבה בבית חולים מה שנראה לי כמו תירוץ מעפן.. היום קמתי בבוקר כולי בהרגשה חרא.. לא רוצה לצאת סמרטוט ועוד לנסות לקבוע איתה עוד משהו.. אני מצפה את זה ממנה אבל בכל זאת אני כל הזמן חושב עליה סעמק מה אני יעשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחכה שהיא תתקשר אל תהיה סמרטוט רטוב
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אהבתי תכותרת
אמין או לא תלוי בילדה... לדעתי סוננת אחושרמוטה... כמה פעמים התקשרת ינקניק ? ובעיקרון הטלפון הבא צריך להיות ממנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התקשרתי 3-4 פעמים בהפרש של כמה דקות חח
וכע אני גם בטוח שזה סינון רצח קיצור מאיפה נפלה עלי זאת איזה באסה יא אללה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) בכל מקרה אל תתקשר אליה אתה
ואם לא בא לך עליה דפוק לה גם שפשף חחח אבל נראה לי אתה חרמן עליה אש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי, זה נראה כאילו היא סיננה אותך - אי אפשר לדעת בוודאות, אבל מצד שני אני לא רואה שום סיבה הגיונית שהיא לט יכלה לפחות לענות לך. תנסה לקבוע איתה עוד פעם אחת ותראה את התגובה שלה. אם היא תמציא עוד איזה תירוץ אז תשכח ממנה, תוציא אותה מהראש שלך ושתלך להזדיין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יכול להיות שהיא באמת לא יכלה, תברר לפני שעתשה שטויות.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי..קצת בטחון עצמי לא יזיק,אם אתה נהנתה איתה,תאמין לי גם היא נהנתה איתך,
והיא גם הסכימה לצאת איתך,אז למה שהיא תסנן אותך...יהיה בסדר.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח איזה שפשף ואיזה נעלים אני רק רוצה לראות אותה כבר
ועזוב חרמן.. כאילו ברור חרמן עליה אבל תמבין הילדה כולה בת 15 וחצי זה לא שאני הולך לזיין אותה או משהו.... אני הולך להגיד משפט של הומואים חחחחח אבל זה יותר בא מהלב כמובן עם שילוב של זה שהיא יפה מאוד קיצור אני יודע שיש לה חזרות מ 10 בבוקר עד הערב.. כאילו כבר התחיל.. אני יודע באיזה שכונה זה ואני יכול לברר בידיוק תמיקום.. ואני מת ללכת אבל לא רוצה לצאת זין מת |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור משפט של הומואים אחי..
חלאס לחשוב שכל מי שיש בו טיפה רגישות הוא הומו מה הקשר.. והנה אתה רואה זה הרגשה שונה אתה מרגיש אליה משו ולא רק שבאלך לזיין אז אתה הומו? לא עזוב אותך שטויות.. לדעתי תנסה לדבר איתה מחר או משו תנסו לקבוע ותראה אם לא הולך אז זה אומר שהיא לא ממש בקטע שלך,ואז תעבור למישהי אחרת.. אולי אם היא תראה אותך עם מישהי אחרת היא תתחיל לקנא ואז היא תבין את הטעות שהיא עשתה ויהיה לך שליטה על העניינים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מציעה לך לנסות עוד פעם להיתקשר או להיפגש על תשחק אותה איזה קשה להשגע עם היא כוסית על נסה עוד פעם חבל! אבל! עם עוד סינון אחד או לא יודע מה תבוא אליך דפוק לה נבוט בצוור (היא אמורה להיתעלף ) ואז גמור לה על הפרצוץ ותן לה בעיתה בכוס! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היה לכם כיף ביחד סמוך עליי שגם היא אוכלת סרטים עליך ומחכה לאסאמאס או משו... תן לזה כמה ימים ואם היא לא תתקשר שלח לה אסאמאס "ילדה?" אוו משו כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקיצור תודה לכולם מזוז אחי תודה רבה אני יקשיב לך נחכה כמה ימים ונראה מה יקרה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תיהיה גבר כך את עצמך בידיים תזיום עניין תיזום שיחה על אתמול תיהיה רציני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אם היא הייתה בבית חולים אצל אמא לה כנראה שזו סיבה מספיק טובה שהיא סיננה.... שלח לה Sms "מקווה שאמא שלך מרגישה טוב..." תראה שאתה אכפתי...אולי אחורי זה היא תגיב לך ותתקשר בעצמה ותשפוך את ליבה.... מניסיון אחי.....אל תתקשר ותחפור כי זה מרחיק אותך ממנה יותר.... "קח אותו לאט את הזמן...." שלח Sms "תביע דאגה ואכפתיות"..... ועם הזמן... מי יודע אולי תתחתנו ![]() בהצלחה!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הייתי מתקשר.
תחכה שהיא תתקשר אליך ואם באמת אכפת לה ממך אז היא תתקשר, סמוך עליי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחיייייייייייי בשביל מה המציאו חסוי ריבונו של עולםםםםםםםם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם היא באמת סיננה, היא היתה מבינה לבד שזה אני.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו אתה צריך לחכות למצב שתפגשו שוב במקרה או שהיא תתקשר, אם לא - עזוב אותה ורד מזה. |
|
![]() |
![]() |