|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פרחות הכי יפות.
אלו אם הג'ינס הצמוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
ועם הנעליים החמודות האלו.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
גם מיני קצרצר גם חולצה פתוחה או גופייה עם פייטים חחחחח ובז'אז'ים בחוץ עם נעליי עקב שהעקב עובר את גובה עזריאלי גם בלונד בשיער צבוע או גוונים מטורפים ציפורניים מפה ועד אילת פלאפון שמחליפה לו כל יום פאנל עם יהלומים - - - חחחחח לא חסר כאלו גם הצילצול שלה הוא של קובי פרץ.... :):):):) וגם פה מלוכלך קצת... לא יזיק.... אבל מה...בקיץ.... היא בים...מסובבת את כולם עם הביקיני הכי בולט ומשקפי ורסאצ'ה / ארמאני / דולצ'ה הכי יקרות שיש גם אם זה חיקוי משוק הכרמל אבל עדיין היא תגיד שעלה לה 3000 ש"ח :):):):) חחחחח חחחחח והכי חשוב..הטיזינג שלה יותר טוב משל דוגמנית....!!! ועל קחבת הריקודים היא זזה ללא הפסקה..... וגם..לא יזיק אם היא לא תיהיה חכמה במיוחד..... חחחחח ככה אפשר לצחוק איתה עליה !!! חולה על פרחות!!! זו פרחה אמיתית!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמן לזה!! ואני לא יודע מה איתכם חייל לא חייל אני מכיתה ח' חי רק על סטוצים והחברה האחרונה שלי הייתה כיתה ח' זה ה-חיים!!
![]() |