|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב,
ירדתי במשקל 35 ק"ג ![]() הבטן והרגליים שלי עדיין עם קצת שומן וראיתי את המוצר הזה בערוץ הקניות בתור התחלה לפיתוח הגוף מאחר שאני לא מתעמל בכלל!!! http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?cha...688&channel=99 אני חייב לציין שאני רוצה להירשם למכון כושר אך לא בתקופה זו מאחר ועד יוני אין באפשרותי להירשם עקב סיבות אישיות. מה דעתכם על מוצר זה בתור התחלה? הוא יעשה את העבודה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() אני רואה פה מרתון תמונות "How about a nice cup of STFU", מתקרב, ולכן לפני שזה קורה אני אומר לך שזה זבל, בדיוק כמו שאר המוצרים של ערוץ הקניות. הפרסומות שם פשוט מצחיקות ברמות. טוב, אני לא ארחיב כי זה יקח לי כמה שעות...
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() החגורה הזאת והפרסומת שלה דפוקים יותר ממה שאורי גלר עושה...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות,שטויות,שטויות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() תמיד יש את ההרגשה הזאת כשמישהו מפרסם משהו מגוחך כזה בפורום ואתה הראשון שרואה, אתה מרחם עליו בגלל שאתה יודע שהגולשים האגרסיביים שבינינו הולכים להיכנס בו.
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() שלום וברוך הבא לפורום!
לצערך אני אפתח ואגיד שאין כזה דבר תוצאות ללא מאמץ, לא ניתן להגיע לגוף חטוב יותר ללא כמה טיפות זיעה בדרך. המוצר שמוכרים בערוץ הקניות פועל ע"י שליחת פולסים חשמליים קטנים לשרירים הפולס מגיע לעצב וגורם לשריר להתכווץ קצת אבל אין בזה שום דבר שיגרום לשריר גירוי לגדילה. גם לא להורדת אחוזי השומן. הרבה אנשים נופלים בפח עם המוצרים האלה למרות שכביכול "מרגישים" את הבטן והפולסים אין שום תוצאות. מוצרים כאלה טובים להזרמת דם לאיזור ומשתמשים בהם הרבה בפיזיוטרפיות ובמכוני שיקום אבל לא יותר מזה. אתה מוזמן לעבור לדף הראשי ולקרוא קצת על מיתוסים באימונים ותזונה ועוד כמה מאמרים כדי להבין כיצד להגיע לתוצאות שאתה מחפש. שיהיה בהצלחה, יוגי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() אבל אתה צודק כל כך!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() 90% מה"סיבות האישיות" = תירוצים
כי אתה לא חייב חדר כושר במיוחד ברמה שלך
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תאמין לי שזה לא תירוצים אני עברתי ניתוח ולכן אני לא יכול להתעמל איזה חצי שנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז אתה ב10%
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני הכי צוחק כשאני רואה מולטי טריינר בערוץ הקניות והמנחים אומרים
"חדר כושר מושלם, פשוט מושלם, אצלכם בבית, עכשיו תוכלו לחטב, למצק, לחזק, לעצב, את כל השרירים בגוף, הנה אנחנו רואים את חזי מבצע מגוון רחב מאוד של תרגילים, והכי חשוב , הנוחות, הכל אצלכם בבית, עבודה חרישית, הזמינו עכשיו!!"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() כבר עדיף שתכניס את בטן 10 דקות במקום את החגורה ל 10 דקות או כמה שצריך
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() חחחחחחחחחחחחח מה אתה רציני?
זה כמו סקס אנאלי, נראה סבבה עד שאתה מנסה ומגלה שזה חרא!