|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פאק זה כל כך מסובך האוניברסיטה הפתוחההמון כסף על הקורס אבל בכל מקרה בהצלחה אם יש לך זמן פנוי,אה ובקשר לפסיכומטרי ולמלגה זאת לא בדיוק מלגה אבל אם יש לך ציון סכם שהוא גבוהה מאוד מגיע לך צ'ופר לתואר ראשון(לפעמים זה תשלום שנה על חשבונם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מלגה עוזרת לי בפן הכספי לא בפן הלימודי אני הולך לאו"פ כדי שיהיה לי קל יותר בפן הלימודי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
ברגע שנשרשמת לקורס אחד, אתה סטודנט של האו"פ ומרגע זה ואילך אתה רשאי להירשם לכל מכללה... שים לב! יש מכללות שיש בה וגם כאלו שאין בהן דמי מכללה - כדאי לברר היכן אין/ יש, כי ברגע שתשלם דמי מכללה לשנה שלמה, יהיה לך חבל ללכת ללמוד במכללה אחרת... ועדת וינוגרד - לאחר שנה במכללה של לימודים - יש החזר כספי כמובן שעליך לצבור מהו כמו 18-24 נקודות זכות - ואז תקבל רטרואקטיבית הכל - אני קיבלתי משהו כמו 2500 ש"ח בשנה הראשונה... פשוט מכיוון שאנו סטודנטים יש כאילו השתתפות מסויימת מצד המדינה ככה הבנתי - אל תתפוס אותי במילה כי לעולם לא נכנסתי לזה..העיקר שמחזירים כסף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך זה לא אמור להפריע....העיקר שתלמד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני למדתי רק בפ"ת שם ראש העיר לקח על עצמו את דמי המכללה ועודד סטודנטים רבים להגיע לפ"ת... בזמנו שלמדתי, היו סטודנטים שהגעיו מהדרום פעם בשבוע ללמוד...דרום אחי הכוונה באר שבע...א\ואפילו אילת נבשביל לחסוך כל שקל... |
|
![]() |
![]() |