|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() RRkk
אני מתכוון ללמוד הנדסת ניהול עסקי. כנראה שאני לוקח עתודה אז אני צריך לבחור מוסד שאני רוצה ללמוד בו אבל אין לי שום מידע על המוסדות, ואיך הם תאכלס בשטח, ואין לי מי לשאול אז בגלל זה השאלות שלי אולי נשמעות מפגרות אבל אני מנסה למצוא כל מידע שאני יכול אני לא רוצה להצטער אחר כך על הבחירה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
השאלה שלך במקום ולכן עניתי אני חושב שאתה מתכוון למנהל עסקים או מהנדס תעשיה וניהול זה שני דברים שונים בכל מקרה אוניברסיטת תל אביב הטכניון ובאר שבע טובות בזה אני אישית ממליץ לך על באר שבע מסיבה נוספת מדובר באוניברסיטה עם חיים סטודנטיאליים מאד מפותחים ואני חושב שחלק מעניין הלימודים באוניברסיטה זה לא רק ללמוד ולהצליח אלא גם להנות ובאר שבע ידועה בזה (וחוץ מזה שזו אוניברסיטה ברמה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על התשובה זה מאוד עזר לי אני מעריך את זה מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה ביב? קיבלת כבר אישור מהצבא על עתודה? מה עם פסיכומטרי וחשוב לא פחות זה להוציא כמה שיותר בבגרויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיבלתי אישור אבל בקשתי דחיה לשנה הבאה כי אני צריך לעשות כמה דברים לפני שאני מקריב את חיי ל9 שנים ![]() בגרויות בינתים הכל בסדר ממוצע בסביבות ה-90 לפסיכמוטרי עוד לא התחלתי ללמוד רציני קניתי כמה ספרים לפעמים יושב ,וקורא. בפסיכמוטרי אני חושב שאני אסדתר חוץ מבעיה אחד הקטע של הלשון, והעברית אני לא יודע שום מילה משם זה יהיה בשבילי כמו ללמוד שפה חדשה לגמרי. אבל חודש לפני המועד אני ישב ויחרוש כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני לא מתכוון לפרט למה זה חרא [יותר מידי לכתוב], אבל עשה טובה לעצמך אל תעשה את זה! במיוחד לא במעשייה וטיול [שאפשר להצליח בתואר הזה הרבה אבל הרבה יותר באזרחי]. קיצר, אל תעשה עתודה - כבר אמרתי את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש כאלה שמסוגלים ללמוד לבד אבל הרוב הולכים לקורסים נכון שהיה עדיף שלא יהיו קורסים וכולם ילמדו לבד אבל ברגע שהמציאות היא לא כזו תחשוב אם אתה לא מפספס הרי קבלה או אי קבלה זה עניין של היצע וביקוש וחבל שמשהו שהוא ברמה שלך עם ממוצע בגרות כמו שלך אבל עשה קורס וקיבל ב20 נקודות יותר יתקבל ואתה לא אבל עדיין יש כאלה שמסוגלים להוציא ציונים מעולים בלי קורס ואני מקווה שאתה אחד מהם |
|
![]() |
![]() |