|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פחחח פאניק אתה מצחיק רשמת תגובה על לקלל אמהות גם כאן וגם כמה דפים קודם...
אתה מדבר על כבוד של אנשים לאמהות של אחרים... איך יהיה לאנשים כבוד לאמהות של אחרים שאין להם בכלל כבוד לאמא שלהם ? אני נראה לי הילד היחידי ביישוב שיש לו כבוד לאמא ואבא שלו שאם אבא שלי יוריד לי סטירה אני אתן לו את הלחי השנייה ויוריד את הראש... גועל-נפש מה שניהיה עם הדור הזה אנשים מתחילים לעשן בגיל 13-14 מדליקים סיגריה בשולחן ליד אבא שלהם בשישי.... אני עצמי מכיר חבר שאמא שלו מסיעה אותנו אומר לה סתמי מתחיל לקלל אותה כאילו בצחוק ולא חסר לעוד אנשים ככה.... שלא נדבר על אנשים שמקללים את האמהות ואבות של עצמם כמו מטורפים שלא נונתים להם שקל למסטיק. כבוד של הדור הזה ברצפה. אקסטרים אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן עשה טובה לכולנו ולעצמך תתבגר וחאלס עם כל הקללות האלו אני לא נכנס לאתר כדי לשמוע זיוני שכל וקללות מטורפות מכל בן אדם שמעורבים בהם ניצולי שואה קצת כבוד בן אדם לא משנה מה הגיל שלך תן קצת כבוד זה המינימום שאתה יכול לעשות...
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() חאלס לגנוב את רעיון הפוסט עם השיחה "החברותית" שלכם ..
![]() |
#63 | |
|
![]() ציטוט:
בחיים אני לא יקלל תהורים שלי או ירביץ להם חס וחלילה בחיים שלך לא אמרת יא בן :):):):) כוס אמא שלך?לא מאמין לך גם אם תוכיח לי שזה נכון.. לא מביןבהכל אבל יש לי ניסיון רב..שכחתי שאתה המבין הכיגדול בכל דבר חוץ מתהתבכיין בפורום על הצבא שבקושי אתה נמצא בו חודשיים לא עשית שום דבר בקשר למסיבות כל אחד והטעם שלו וכן הייתי במועדון של פסיכודאלי בברזיל ובארץ אני יוצא למסיבות טבע זה שטויות.. חבל על כל העקיצות האלה זה לא יתן לך שום דבר לי אישית אין כוח ריב איתך אתה רוצה לעקוץ..תעקוץ גם אני ימשיך עם זה אתה רוצה לדת מהקטע הזה ולעשות הסכם שלום סבבה מצידי ארק אל תזיין לי תשכל עם השטויות שלך.. סתם שאלה אישית מה אתה מצפה שתמצא נחמה בפורום על זה שהיית חודשיים בצבא ואתה מתבכיין?כאילו שלא ידעת למה אתה נכנס אז למה לבכות כמו ילדה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בזוקה ג'ו זה שיש לך כבוד לאמא שלך זה טוב ויפה, אבל כדאי שתתחיל לרסן את התגובות שלך על אמהות של אחרים. בנוגע לצבא אמרתי לך - כשתגיע לצבא דבר איתי, עד אז אין לך זכות לשפוט אותי ולהגיד שאני בכיין. אחרי לצנחנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
יש להם כבוד עד הבקבוק וודקה שאחר כך הם מחפשים לריב מכות עם כל אחד שלא בא להם טוב לעין..אבל עדיין בכל מקום יש תפאק הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
כאילו רבעק על מי אתה עובד?למה התגייסת בכלל אם אתה מצטער על הגיוס שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
כבוד זה לא רק להורים כבוד זה לכולם..מה יתן לך להיות חרא של בן אדם לכולם אבל העיקר תהורים לכבד או להפך?לא אתה ולא אני תלית שכולה תכלת.. אגב חג שמח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועדיין לא ראיתי התייחסות שלך לגבי הקללות שאתה מעמיס על אבא\אמא\סבתא של אחרים.. ועוד איזה קללות משהו לוקסוס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
|
![]() ציטוט:
![]() שוב פעם מדבר בכללי ובפורום יש דברים שמעצבנים קצת אין מה לעשות.. קיצר עזוב שטויות כמו שאמרתי מקודם רוצה להשאיר את כל העניין מאחורינו סבבה לא רוצה לא צריך אני אין לי כוח לריב יותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() יש בעצבים חלבון איכותי? כמה זה לקילו?
קיצר חבר'ה Peace תרגיעו תשטויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
בלעת ליצן על הבוקר סאן (גוקו) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() משו כזה... גם אתה הבאת בי אחת מהבזוקה ג'ו אה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]() בחור טוב אתה :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
קיצר סבתא שלך פרוצה כמו ווינדוס XP בימיו הטובים שלום על ישראל יא אוכל בתחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפס |
|
![]() |
![]() |