|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() http://www.one.co.il/Article/114572.html
איך משלמים להם משכורת? חבורת אפסים כל אחד כמעט בפורום הזה משקיע יותר מהם, לא מדבר אפילו על המקצוענים כאן בתחום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בנות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() איזה אפסים
... היה סיפור דומה עם העונש של רוני לוי ומכבי חיפה .. מסכנים נתנו להם "לרוץ שעה שלמה בשמש!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחח איזה עונש מסכנים יא אללה, 35 דקות!
זה יותר מחצי שעה יא אללה!! תגידו, מישהו זוכר שעשו איזו השוואה בין הכדורגל בארץ לכדורגל בחו"ל? עם טל בן חיים? הוא ב5 קם, ב6 הוא במגרש רץ, אחרי אימון יש לו עוד אימון אנאירובי במכון, רק ב11 הוא חוזר הבייתה(סתם זורק מספרים לפי מה שאני זוכר) באר. זה אימון ב2 עד 3 וחצי, ויאללה הבייתה. עוד סיפור, סליחה על החפירה: לפני כמה שנים, הייתי כיתה ז', הגיע ילד חדש לאריאל, עולה חדש מרוסיה. הילד היה קטן מאיתנו בשנה והיה מקפיץ כמה אלפים(לא מגזים), הוא היה פשוט תותח. הוא נרשם לביתר אריאל, הוא צחק לנו בפרצוף כמה שהכדורגל פה ירוד, הוא הסביר שברוסיה היה לו 5-6 אימונים של 3 שעות בשבוע שיותר מחצי מהם היו כושר. היום הילד הזה כיתה י', כבר לא יודע לשחק.(יודע, אבל לא משהו מיוחד)
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה שזה נכון זה עצוב, אין כמעט ספורטאים בארץ (בהשוואה לרצינות ועבודה שבחול) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אני חושב שרוב האנשים כאן בפורום שלוקחים תאימונים שלהם ברצינות יותר ספורטאים מרוב הכדורגלנים בארץ.
אני לדוגמא ביום שאני לא עושה לא חדר כושר ולא אירובי מטפס על קירות מרוב שאני משתגע בלי ספורט... אתם בטח מבינים אותי כשאני אומר שלקרוא ת'כתבה הזאת עושה חשק להחרים את הכדורגל בארץ - רק תחשבו מה היה קורה אם בודיבילדרים בארץ היו זוכים ל10% ממה שהכדורגלנים האפסים כאן מקבלים ( ולא רק בודיבילדרים, גם שחקני טניס ושחיינים וג'ודוקאים ושאר הדברים שהם לא כדורגל ואנחנו טובים בהם ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אנשים היו נכנסים לענף רק בגלל הכסף, מה שקורה עכשיו עם הכדורגל ובגלל זה הם לא משקיעים את הנשמה שלהם, הם מקבלים את הכסף שלהם כל חודש אז למה להתאמץ יותר מידי... מה שדווקא יפה בענף הבודיבילדינג שבגלל שאין פה הרבה כסף (בארץ בכל מקרה...לא יודע מה קורה בחו"ל) אז אנשים נמשכים לענף מתוך אהבה ואז משקיעים את כל כולם למענו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם כל מהשתגידו על הכדורגל ועל השחקנים אם הפוטנציאל הלא ממומש (גלי ורמוט, ראובן עובד...) ואני מסכים אתכם
עדיין לכדורגל בארץ יש את הייחודיות שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וההתערבבות בכלומניקיות זה עוד תסמין ישראלי, כמו הוא חתך בכביש גם אני יעשה את זה כדי לא לצאת פראייר הוא עקף בתור גם אני יעקוף במקום להשפיע לטובה משפיעים לרעה על איך לתחמן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כ"כ הרבה כישרון מבוזבז...ויש עוד הרבה כמוהם. ייחודיות? אולי השיעמום זה ייחודי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח איזה כוסיות באמא שלי אני כבר רץ יותר מהם מה הם מתבכיינים על 35 דקות
אני זוכר פעם אחת המורה לספורט קיבל מוזה ביום קיץ להוציא אותנו לריצה כל 45 דקות שיש לו שיעור היו כמה בכיינים וכמה שהלכו אבל הרוב עשו את זה כמו גברים
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פאקקקקק כמה שהם עלובים
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איזה עלוב, קוקסינלים פשוט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() 35?! 35 פאקינג דקות?! הולי פאקינג שיט, חברה' מהתיכון נמצאים ברמה יותר גבוהה מזה. חחח "בואו נתאמן"... עושים טובה אלה שטורחים לדרוך על כר הדשא...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ואחרי זה הם מתפלאים שאין להם כושר ואין מספיק "תנועה" במגרש.
L M A O מה שעצוב שגם קבוצות "גדולות" כמו חיפה ובית'ר מתנהגים ככה.. באמת צריכים להחרים ת'כדורגל הישראלי ולשים דגש על ספורט כמו טניס וכו'. לפחות שם משקיעים -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כבר מזמן לא אכפת לי ולא רואה כדורגל בארץ.. שחקנים אפסים אחד אחד.
אין, בחיים לא יגיעו לרמה של חו"ל... פשוט חלום של כדורגל יש שם, אצדטיונים ברמה, רמת משחק בשמיים, אווירה לא מהעולם הזה... אפשר לסכם ככה: הכדורגל בארץ שווה לתחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() הוא באמת קרע אותם זה יותר ממה שהם רצים במשחק-מסכנים עשה להם גיבוש סיירת-פיייה אימון אירופאי עשה להם.
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |