|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף גוף יפה והחזה במיוחד חזה מצוין אחרי חיטוב תיראה יותר טוב אפילו תן דגש על הבטן ויש
לך גוף רציני אחושרמוטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד
אתה יכל להיות גאה במה שהשגת והכי חשוב תמשיך לעשות בדיוק את מה שאתה עושה בדרך שלך כי רק כך מגיעים לתוצאות מעולות כמו שאתה מגיע אליהן אין כמו ההרגשה האישית . אם אתה מרגיש טוב עם התוצאות אף אחד אחר לא יכל להגיד לך אחרת ושאדם מרגיש טוב עם איך שהוא נראה הוא גם משדר את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואם לא איכפת לך להגיד מהי המטרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתחלה רציתי ליואת רזה ואז הבנתי שגם רזה זה לא כיף וגם בשיביל לאשיר רזה צריך לאכול קצת ושיש לך מסת שריר אתה יכול לאכול הרבה ולא להשמין מהר וגם לאט לאט אנשים המרו לי להגיע למצב של מסת שריר יפה וחטוב ואני יכול אולי ליואת דוגמן אז עכשיו הגתי למסת שריר שמספקיה לי אני רק רוצה לגיע לאחוז שומן נמוך ממש אני יכול לעלות במסת שריר עוד הרבה אבל אני בנתים לא רוצה אולי שנה הבא זה שאני קטן ![]() וזה תמונה מהבוק שלי של שנה שעברה ![]() המטרה עכשיו בקיצור להגיע ל8אחוז שומן ולעשות בוק חדש גם של גוף ולנסות דברים חדשים :] ואם אני לא יצליח באותו רגע אני מעלה מסת שריר :]] חח
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא שאתה צריך את המחמאות שלי אבל בכל זאת
כל הכבוד לדעתי את החלק הקשה של הדרך עברת ובהצלחה יתרה אין לי ספק שאתה תגיע למה שאתה רוצה כי החכמה לא רק לסמוך על הטבע והגנטיקה והאסטטיקה שקיבלת אלא לעשות עם זה משהו ואתה עשית המון פשוט כל הכבוד!!!! אני גם בטוח שאתה מהווה מודל לחיקוי לכמה אנשים פה בפורום |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אחי - אני מוריד בפניך את הכוכבע!!! סחטיין על ההצלחה - אנכי גם שמן לשעבר אבל מעולם לא הגעתי לרמות כאלה של להתחטב ככה!!! בעזרת השם מקווה שבזכות ישראל בודי ובזכות התמיכה של כולכם אני אצליח הפעם אחת ולתמיד! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |