|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק זה היד שלך בצד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
סתם כן מן הסתם זאת היד שלי, למה שאני אשים יד של מישהו אחר? :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() extremeisback,
1.איך אתה יכול להגיד לLOGOUT אנורקס, אתה היקף יד 34 ככה אמרת אתמול או שלשום לא ? לLOGOUT יש יותר. 2.וחוץ מזה לפי התמונה שהייתה לך בצד אתה ממש ממש לא יותר גרוע ממנו. 3.מה זאת הנעלים המכוערות האלה ? של אימואים נטחנים. 4.לבחורה בחתימה שלך יש שיערות מתחת ללחי השמאלי של התחת יא מסריח. עריכה: PANIC אחת הידים!!! מה הנתונים שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מה זאת הסטייה הזאת!?#?!@#?!@?#!@?#!@ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() דימה תעלה כבר תמונות לגולשים יא נקניק צ'וריסוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רק לדבר אתה יודע..לאיים עם דוד שאם אתה בא למיפגש הוא מת...אז יאללה בוא למיפגש בימקום לזיין במוח באינטרנט סבבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סליחה בדיוק כמוך..אגב פאניק ציירו לך סמיילי במיוחד ![]() מתבכיין כמוך בדיוק. דבר שלישי בחיים שלי אני לא יגיד משהו על ניצולי שואה כי יש לי ניצולי שואה במשפחה אוקיי?יש גבול כמה קללות של נאצי אפשר לתת על שואה בחיים אני לא ירד.. מבחינתי הסכסוך שלנו עם הקללות והעקיצות רק ימשיך אני יכול לתת לך הפסקת אש זמנית אתה לא מדבר עליי ואני לא יוצא עליך אגב מי מה שזכור לי באחד האשכולות אמרת לי חלאס יא מציק אתה כמו עלוקה על אנשים ומיד אחרי זה עקצת אותי באשכול אחר אז מזה אומר עליך? יא חתיכת ארמדיל עם תחת של זיקית דבר שלישי אקסטרים יא חתיכת בן :):):):):):) :):):):):):) בתחת שלא תעיז לדבר על השואה מי יתן ותידרס על ידי רכבת באוף סיזן יא אוכל בתחת תספיק לעשות פוזות ואל תהיה הומו ותתחיל פה עם כל אחד יא חתיכת טמבל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי ואיי איזה פוסט זה ניהיה .. מה עם ההודעה הראשית ? חח
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() וודקה רדבול אבל עם Xl
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() דבר נוסף זה שאין לך כבוד בשיט להורים. אתה חתיכת אפס מקלל אמהות\סבתות אין לך בושה תגיד לי??? איך אתה בכלל מסוגל להגיד "אבא שלך נפטר" "סבתא שלך נדרסה"? אתה בכלל קורא מה שאתה כותב? אני לא יודע מה המוצא שלך, אבל את החינוך שלך בבית אתה לא קיבלת וכמו שאמרתי אני רק מקווה ליום הזה שתגיד למישהו בפנים משהו בסיגנון הזה והוא יכניס לך כאלה פצצות שלא תוכל ללכת שבוע ורק אז אתה תבין שאמא זה מעל הכל. עוד משהו זה שתפסיק כבר לקלל כמו ילד, תתחיל לכתוב ולדבר כמו בנאדם ולא לקלל כמו ילד בכיתה ד' "ארמדיל עם תחת של זיקית" ?? מה נסגר איתך בנאדם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() כבוד להורים?אני יכול ללמד אותך ואתה מדבר כאילו בחיים לא קיללת הורים של מישהו ואל תדאג בקטע עם המכות לא יקרה כי אני בן אדם חברותי אבל אני נכנס במי שזה מגיע לו בקשר לצבא אני צודק סמים ומסיבות טבע אני גם מבין ואתה יודע את זה ואתה סתם אומר כדי להציק כל מה שאני אומר זה על סמך ניסיון אישי בדברים ונסיון של אחרים חג שמח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בנוגע לכבוד להורים איך אתה יכול להגיד שיש לך כבוד להורים?? כל תגובה שניה שלך זה "אבא שלך קיבל סרטן" "סבתא שלך מתה" "אמא שלך :):):):)" - זה כבוד להורים??? |
|
![]() |
![]() |