|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתח זה לא לחזה אלא לגב ובקשר לגרביטון אתה יכול לשים על החלק ששמים עליו את הרגליים איזה משרולות או משהו וככה תוכל לעשות חופשי בלי החרטא ברטא של הגרביטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אויש סתם טעות של חוסר תשומת לב...
מקבילים...כל הקטע זה מקבילים... ואני שם משקולת ומעיף את הדבר הזה שעומדים עליו השאלה אם לעשות עם הפנים למכשיר או ההפך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אתה צריך שהמרפקים שלך יפנו לצדדים בעוד כשאתה עובד על טרייספס אתה צריך את המרפקים צמודים לגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אצלם בערב בדיגיטלית את האחיזות השונות זה כאילו אחיזה אחת שהאגודלים פונים אחד לשני ובשנייה שהזרתות פונות אחת לשנייה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() מה הציור הזה היה אמור להביע?
![]() וזה לא משנה לאיזה כיוון תעשה את זה.. התנועה נשארת אותה תנועה רק תדאג לפתוח מרפקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה נוספת בלי קשר
בגלל שהמכון כושר שלי כה משוכלל ונאור עם מאמנים איכותיים נתנו לי 9 סטים לכתפיים עכשיו כתפיים זה שריר קטן וצריך 6 איך אתם מחלקים את זה? 2 קדמי 2 אמצעי ו2 אחורי? בתוכנית שלי היו לחיצת כתפיים 3 סטים, הרמה מלפנים, והרמה לצד במכונה כזאת. שום תרגיל כאן לא עובד על כתף אחורית נכון? |
![]() |
![]() |