ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-04-08, 11:49   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dino Psaras
חחחחחח פתאום בגיל 65 אתה קולט אותו מתחיל להשתקם לעשות סקוואטים רק עם המוט
ראסמי אחי המצב בארץ מבחינת היחס והכבוד להורים הוא על הפנים. תאמין לי אצלי בשכונה אפילו להגיד "בן :):):):)" בצחוק לא מעיזים...
אני רואה אנשים כמו האקסטרים הזה והמסטיק בזוקה הזה שכל מה שהם יודעים זה רק לקלל אמהות ולהגיד שסבתא שלך נפטרה וכו', זה פשוט עצוב ואני מקווה שבאמת יקרה להם מה שאמרתי למעלה. שיגידו פעם אחת מילה לא נכונה לבנאדם הלא נכון וסלמאת.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-08, 13:14   #2
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
ראסמי אחי המצב בארץ מבחינת היחס והכבוד להורים הוא על הפנים. תאמין לי אצלי בשכונה אפילו להגיד "בן :):):):)" בצחוק לא מעיזים...
אני רואה אנשים כמו האקסטרים הזה והמסטיק בזוקה הזה שכל מה שהם יודעים זה רק לקלל אמהות ולהגיד שסבתא שלך נפטרה וכו', זה פשוט עצוב ואני מקווה שבאמת יקרה להם מה שאמרתי למעלה. שיגידו פעם אחת מילה לא נכונה לבנאדם הלא נכון וסלמאת.
אתה צודק..

אצלנו בחברה' דווקא יש את הצחוקים האלה אבל זה רק עם החברה' הבאמת טובים. עם סתם אנשים אין מצב שאני אקלל הורים או משהו בסגנון.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-08, 22:04   #3
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
דבר ראשון אני מקלל אנשים שמציקים לי ואם אני מקלל אז זה עד שהם יבכו לי ויבקשו
סליחה בדיוק כמוך..אגב פאניק ציירו לך סמיילי במיוחד
מתבכיין כמוך בדיוק.
דבר שלישי בחיים שלי אני לא יגיד משהו על ניצולי שואה כי יש לי ניצולי שואה במשפחה
אוקיי?יש גבול כמה קללות של נאצי אפשר לתת על שואה בחיים אני לא ירד..
מבחינתי הסכסוך שלנו עם הקללות והעקיצות רק ימשיך אני יכול לתת לך הפסקת אש זמנית אתה לא מדבר עליי ואני לא יוצא עליך אגב מי מה שזכור לי באחד האשכולות אמרת לי חלאס יא מציק אתה כמו עלוקה על אנשים ומיד אחרי זה עקצת אותי באשכול אחר אז מזה אומר עליך? יא חתיכת ארמדיל עם תחת של זיקית
דבר שלישי אקסטרים יא חתיכת בן :):):):):):) :):):):):):) בתחת שלא תעיז לדבר על השואה מי יתן ותידרס על ידי רכבת באוף סיזן יא אוכל בתחת תספיק לעשות פוזות ואל תהיה הומו ותתחיל פה עם כל אחד יא חתיכת טמבל..

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-08, 22:11   #4
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
דבר ראשון אני מקלל אנשים שמציקים לי ואם אני מקלל אז זה עד שהם יבכו לי ויבקשו
סליחה בדיוק כמוך..אגב פאניק ציירו לך סמיילי במיוחד
מתבכיין כמוך בדיוק.
דבר שלישי בחיים שלי אני לא יגיד משהו על ניצולי שואה כי יש לי ניצולי שואה במשפחה
אוקיי?יש גבול כמה קללות של נאצי אפשר לתת על שואה בחיים אני לא ירד..
מבחינתי הסכסוך שלנו עם הקללות והעקיצות רק ימשיך אני יכול לתת לך הפסקת אש זמנית אתה לא מדבר עליי ואני לא יוצא עליך אגב מי מה שזכור לי באחד האשכולות אמרת לי חלאס יא מציק אתה כמו עלוקה על אנשים ומיד אחרי זה עקצת אותי באשכול אחר אז מזה אומר עליך? יא חתיכת ארמדיל עם תחת של זיקית
דבר שלישי אקסטרים יא חתיכת בן :):):):):):) :):):):):):) בתחת שלא תעיז לדבר על השואה מי יתן ותידרס על ידי רכבת באוף סיזן יא אוכל בתחת תספיק לעשות פוזות ואל תהיה הומו ותתחיל פה עם כל אחד יא חתיכת טמבל..
וזה הסמיילי שהמציאו עליך:
זה יעני כי אתה חכם ומבין בהרבה דברים כמו צבא[בעיקר], סמים, מסיבות טבע, טראנס ועוד כמה דברים ששכחתי.
דבר נוסף זה שאין לך כבוד בשיט להורים. אתה חתיכת אפס מקלל אמהות\סבתות אין לך בושה תגיד לי??? איך אתה בכלל מסוגל להגיד "אבא שלך נפטר" "סבתא שלך נדרסה"? אתה בכלל קורא מה שאתה כותב? אני לא יודע מה המוצא שלך, אבל את החינוך שלך בבית אתה לא קיבלת וכמו שאמרתי אני רק מקווה ליום הזה שתגיד למישהו בפנים משהו בסיגנון הזה והוא יכניס לך כאלה פצצות שלא תוכל ללכת שבוע ורק אז אתה תבין שאמא זה מעל הכל.
עוד משהו זה שתפסיק כבר לקלל כמו ילד, תתחיל לכתוב ולדבר כמו בנאדם ולא לקלל כמו ילד בכיתה ד' "ארמדיל עם תחת של זיקית" ?? מה נסגר איתך בנאדם?
ישן 21-04-08, 22:14   #5
Mr.Bazooka

ציטוט:
וזה הסמיילי שהמציאו עליך:
זה יעני כי אתה חכם ומבין בהרבה דברים כמו צבא[בעיקר], סמים, מסיבות טבע, טראנס ועוד כמה דברים ששכחתי.
דבר נוסף זה שאין לך כבוד בשיט להורים. אתה חתיכת אפס מקלל אמהות\סבתות אין לך בושה תגיד לי??? איך אתה בכלל מסוגל להגיד "אבא שלך נפטר" "סבתא שלך נדרסה"? אתה בכלל קורא מה שאתה כותב? אני לא יודע מה המוצא שלך, אבל את החינוך שלך בבית אתה לא קיבלת וכמו שאמרתי אני רק מקווה ליום הזה שתגיד למישהו בפנים משהו בסיגנון הזה והוא יכניס לך כאלה פצצות שלא תוכל ללכת שבוע ורק אז אתה תבין שאמא זה מעל הכל.
עוד משהו זה שתפסיק כבר לקלל כמו ילד, תתחיל לכתוב ולדבר כמו בנאדם ולא לקלל כמו ילד בכיתה ד' "ארמדיל עם תחת של זיקית" ?? מה נסגר איתך בנאדם?
חח אהבתי תסמיילי
כבוד להורים?אני יכול ללמד אותך ואתה מדבר כאילו בחיים לא קיללת הורים של מישהו
ואל תדאג בקטע עם המכות לא יקרה כי אני בן אדם חברותי אבל אני נכנס במי שזה מגיע לו
בקשר לצבא אני צודק סמים ומסיבות טבע אני גם מבין ואתה יודע את זה ואתה סתם אומר כדי להציק כל מה
שאני אומר זה על סמך ניסיון אישי בדברים ונסיון של אחרים
חג שמח

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
ישן 21-04-08, 22:16   #6
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
חח אהבתי תסמיילי
כבוד להורים?אני יכול ללמד אותך ואתה מדבר כאילו בחיים לא קיללת הורים של מישהו
ואל תדאג בקטע עם המכות לא יקרה כי אני בן אדם חברותי אבל אני נכנס במי שזה מגיע לו
בקשר לצבא אני צודק סמים ומסיבות טבע אני גם מבין ואתה יודע את זה ואתה סתם אומר כדי להציק..
חג שמח
בטח שאתה מבןי בזה אחי גאון אחי גאון אתה מבין בהכל. מי גאון? בזוקה גאון. מי הרמטכ"ל הבא? בזוקה הרמטכ"ל הבא. מה עם צנחנים חמוד? שמעתי מכניסים אותך לפלס"ר בלי גיבוש... שמעתי בכיתה ו' הציעו לך להיכנס לשייטת ואמרת שאתה לא רוצה למה היית באמצע טראק בברזיל במסיבות טבע לא?

בנוגע לכבוד להורים איך אתה יכול להגיד שיש לך כבוד להורים?? כל תגובה שניה שלך זה "אבא שלך קיבל סרטן" "סבתא שלך מתה" "אמא שלך :):):):)" - זה כבוד להורים???
ישן 21-04-08, 22:19   #7
Mr.Bazooka

ציטוט:
בטח שאתה מבןי בזה אחי גאון אחי גאון אתה מבין בהכל. מי גאון? בזוקה גאון. מי הרמטכ"ל הבא? בזוקה הרמטכ"ל הבא. מה עם צנחנים חמוד? שמעתי מכניסים אותך לפלס"ר בלי גיבוש... שמעתי בכיתה ו' הציעו לך להיכנס לשייטת ואמרת שאתה לא רוצה למה היית באמצע טראק בברזיל במסיבות טבע לא?

בנוגע לכבוד להורים איך אתה יכול להגיד שיש לך כבוד להורים?? כל תגובה שניה שלך זה "אבא שלך קיבל סרטן" "סבתא שלך מתה" "אמא שלך :):):):)" - זה כבוד להורים???
בקשר למה שאמרתי לךעל הצבא צחקתי איתך אתה לא מזהה ציניות
בחיים אני לא יקלל תהורים שלי או ירביץ להם חס וחלילה בחיים שלך לא אמרת
יא בן :):):):) כוס אמא שלך?לא מאמין לך גם אם תוכיח לי שזה נכון..
לא מביןבהכל אבל יש לי ניסיון רב..שכחתי שאתה המבין הכיגדול בכל דבר
חוץ מתהתבכיין בפורום על הצבא שבקושי אתה נמצא בו חודשיים לא עשית שום דבר
בקשר למסיבות כל אחד והטעם שלו וכן הייתי במועדון של פסיכודאלי בברזיל
ובארץ אני יוצא למסיבות טבע זה שטויות..
חבל על כל העקיצות האלה זה לא יתן לך שום דבר לי אישית אין כוח ריב איתך
אתה רוצה לעקוץ..תעקוץ גם אני ימשיך עם זה אתה רוצה לדת מהקטע הזה ולעשות הסכם שלום סבבה מצידי ארק אל תזיין לי תשכל עם השטויות שלך..
סתם שאלה אישית מה אתה מצפה שתמצא נחמה בפורום על זה שהיית חודשיים בצבא
ואתה מתבכיין?כאילו שלא ידעת למה אתה נכנס אז למה לבכות כמו ילדה.

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
ישן 21-04-08, 22:17   #8
denous

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

פחחח פאניק אתה מצחיק רשמת תגובה על לקלל אמהות גם כאן וגם כמה דפים קודם...
אתה מדבר על כבוד של אנשים לאמהות של אחרים...
איך יהיה לאנשים כבוד לאמהות של אחרים שאין להם בכלל כבוד לאמא שלהם ?
אני נראה לי הילד היחידי ביישוב שיש לו כבוד לאמא ואבא שלו שאם אבא שלי יוריד לי סטירה אני אתן לו את הלחי השנייה ויוריד את הראש...
גועל-נפש מה שניהיה עם הדור הזה אנשים מתחילים לעשן בגיל 13-14 מדליקים סיגריה בשולחן ליד אבא שלהם בשישי....
אני עצמי מכיר חבר שאמא שלו מסיעה אותנו אומר לה סתמי מתחיל לקלל אותה כאילו בצחוק ולא חסר לעוד אנשים ככה....
שלא נדבר על אנשים שמקללים את האמהות ואבות של עצמם כמו מטורפים שלא נונתים להם שקל למסטיק.
כבוד של הדור הזה ברצפה.
אקסטרים אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן עשה טובה לכולנו ולעצמך תתבגר וחאלס עם כל הקללות האלו אני לא נכנס לאתר כדי לשמוע זיוני שכל וקללות מטורפות מכל בן אדם שמעורבים בהם ניצולי שואה קצת כבוד בן אדם לא משנה מה הגיל שלך תן קצת כבוד זה המינימום שאתה יכול לעשות...
ישן 21-04-08, 22:20   #9
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
פחחח פאניק אתה מצחיק רשמת תגובה על לקלל אמהות גם כאן וגם כמה דפים קודם...
אתה מדבר על כבוד של אנשים לאמהות של אחרים...
איך יהיה לאנשים כבוד לאמהות של אחרים שאין להם בכלל כבוד לאמא שלהם ?
אני נראה לי הילד היחידי ביישוב שיש לו כבוד לאמא ואבא שלו שאם אבא שלי יוריד לי סטירה אני אתן לו את הלחי השנייה ויוריד את הראש...
גועל-נפש מה שניהיה עם הדור הזה אנשים מתחילים לעשן בגיל 13-14 מדליקים סיגריה בשולחן ליד אבא שלהם בשישי....
אני עצמי מכיר חבר שאמא שלו מסיעה אותנו אומר לה סתמי מתחיל לקלל אותה כאילו בצחוק ולא חסר לעוד אנשים ככה....
שלא נדבר על אנשים שמקללים את האמהות ואבות של עצמם כמו מטורפים שלא נונתים להם שקל למסטיק.
כבוד של הדור הזה ברצפה.
אקסטרים אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן עשה טובה לכולנו ולעצמך תתבגר וחאלס עם כל הקללות האלו אני לא נכנס לאתר כדי לשמוע זיוני שכל וקללות מטורפות מכל בן אדם שמעורבים בהם ניצולי שואה קצת כבוד בן אדם לא משנה מה הגיל שלך תן קצת כבוד זה המינימום שאתה יכול לעשות...
שמע אחי אצל רוסים לא תראה דברים כאלה.. אולי תראה אבל זה מאוד מאוד מאוד נדיר. אצלנו אמא זה מעל הכל.

בזוקה ג'ו זה שיש לך כבוד לאמא שלך זה טוב ויפה, אבל כדאי שתתחיל לרסן את התגובות שלך על אמהות של אחרים.

בנוגע לצבא אמרתי לך - כשתגיע לצבא דבר איתי, עד אז אין לך זכות לשפוט אותי ולהגיד שאני בכיין.
אחרי לצנחנים
ישן 21-04-08, 22:22   #10
Mr.Bazooka

ציטוט:
שמע אחי אצל רוסים לא תראה דברים כאלה.. אולי תראה אבל זה מאוד מאוד מאוד נדיר. אצלנו אמא זה מעל הכל.
תעשה טובה..אולי לכם יש כבוד לבנות ולהורים אבל אצלנו במאפיות בשכונה
יש להם כבוד עד הבקבוק וודקה שאחר כך הם מחפשים לריב מכות עם כל אחד שלא בא
להם טוב לעין..אבל עדיין בכל מקום יש תפאק הזה.

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
ישן 21-04-08, 22:23   #11
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
תעשה טובה..אולי לכם יש כבוד לבנות ולהורים אבל אצלנו במאפיות בשכונה
יש להם כבוד עד הבקבוק וודקה שאחר כך הם מחפשים לריב מכות עם כל אחד שלא בא
להם טוב לעין..אבל עדיין בכל מקום יש תפאק הזה.
מה הקשר בין זה לבין כבוד להורים?
ישן 21-04-08, 22:23   #12
Mr.Bazooka

ציטוט:

בזוקה ג'ו זה שיש לך כבוד לאמא שלך זה טוב ויפה, אבל כדאי שתתחיל לרסן את התגובות שלך על אמהות של אחרים.

בנוגע לצבא אמרתי לך - כשתגיע לצבא דבר איתי, עד אז אין לך זכות לשפוט אותי ולהגיד שאני בכיין.
אחרי לצנחנים
שוב..ידעת למה אתה נכנס אין טעם לבכות שאתה חודשיים בצבא ועוד כשאתה ג'ובניק מת
כאילו רבעק על מי אתה עובד?למה התגייסת בכלל אם אתה מצטער על הגיוס שלך

ציטוט:
במילה אחת אתה מלך.
ישן 21-04-08, 22:25   #13
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
שוב..ידעת למה אתה נכנס אין טעם לבכות שאתה חודשיים בצבא ועוד כשאתה ג'ובניק מת
כאילו רבעק על מי אתה עובד?למה התגייסת בכלל אם אתה מצטער על הגיוס שלך
כי זה חובה?

ועדיין לא ראיתי התייחסות שלך לגבי הקללות שאתה מעמיס על אבא\אמא\סבתא של אחרים.. ועוד איזה קללות משהו לוקסוס
תגובה