|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יותר מדי קיצוני
אתה שם את ה"ספורט"(זה לא בדיוק ענף ספורט) במרכז החיים אבל אתה לא תגיע איתו רחוק אגב הכתיבה שלך יפה ומקצועית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"האישה המוכה שלנו" כמה נכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מאמר יפה, כתוב מצוין כמו תמיד, אני מזדהה עם הרבה מאוד דברים שם. דרך אגב, להגיד לבאדיבילדר שהוא קיצוני, זה בערך כמו לומר לדוגמנית שהיא ממש כוסית: זו מחמאה.
כל הכבוד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בני דודים שלי אומרים אתה ענק בצורה מוזרה אצלהם זה עלבון אצלנו זה מחמאה גם בעניין הסימני מתיחה "העור שלך מתפוצץ!" אני: לא זה סימן שאני גודל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כתיבה מעולה, הכתבה נכנסת עמוק לראש וללב, קיבלתי צמרמורת.
מי שבאמת אוהב את זה, מזדהה עם זה, פתאום כל הזמן האחרון אבל לי בראש וחשבתי מה אני הייתי עושה בלי הברזלים. ממש אהבתי, המשך כך ![]()
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
התפיסה שלי לחלוטין אסקפיסטית והיא קיצונית ואני הראשון שיודה בזה למרות זאת אני ריאליסט ,אני לא חושב שהפרנסה שלי תבוא מפיתוח גוף,ויש לי כוונה מלאה לעבור את המסלול של פסיכומטרי/תואר/מקצוע ,אבל זה יהיה קשור לתחום שלנו כי אני חייב להשאר קשור לתחום הזה.יש דברים שעושים כי חייבים ויש דברים שעושים כי אוהבים. ובנוגע לכמה רחוק נגיע ? רק אלוהים יודע ,אם לא יהיה לי על מה לחלום בהקיץ מדי פעם,עדיף כבר לדפוק כדור בראש.אדם בלי חלומות זה זומבי.
![]() |
![]() |
#8 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() מילים כדורבנות
באמת ככה עובד ראש של באדיבילדר..אמנם טיפה הקצנת את זה..בכל זאת יש למפתחי גוף עוד דברים לדאוג להם כמו פרנסה והשכלה ככה שלא תמיד חושבים רק על האימון הבא..אבל בגדול פגעת בכמה נק' נכונות.. אגב שמתי לב שהעתקת כמה מילים מאיזה משפט של באדיבילדר אמריקאי שהעלו פעם לפורום משפט שלו..(; |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה היה ממש יפה ארבל באמת הזדהתי עם המון דברים שם זה מדהים כמה דברים נכונים יש שם...!
מצפה לעוד כתבות שלך !